AcasăNewsGest socant: S-a aruncat de la etajul sapte al unui hotel din...

Gest socant: S-a aruncat de la etajul sapte al unui hotel din Baia Mare!

Macinat de ganduri negre, un barbat a luat o decizie dramatica: s-a aruncat de la etajul sapte al unui hotel.

UPDATE: Victima avea 47 ani si, conform emaramures.ro, ar fi atasat al Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti. Politistii ajunsi la locul tragediei investigheaza cazul, luand in calcul mai multe ipoteze – atat cea a unei caderi accidentale, cat si varianta unei tentative de sinucidere. Se pare, insa, ca anchetatorii ar fi gasit un bilet, in camera pe care o rezervase barbatul, care ar fi cerut sa fie cazat la ultimul etaj al cladirii.

 

Tragedia a avut loc joi la pranz si s-a produs chiar in centrul orasului Baia Mare, pe bulevarul Unirii. Victima, un barbat de aproximativ 50 de ani, s-a aruncat pe unul dintre geamurile de pe holul unitatii hoteliere, potrivit ziarmm.ro. A picat in gol si s-a izbit de ciment.

Alertati de zgomotul puternic, martorii s-au grabit sa vada ce s-a intamplat. Au descoperit, ingroziti, pe asfalt, trupul barbatului si au chemat de urgenta medicii de la Ambulanta. In ciuda interventiei unui echipaj de la Salvare, pentru barbatul ranit grav nu s-a mai putut face nimic. Manevrele de resuscitare nu au dat, din pacate, rezultate, iar doctorii s-au vazut nevoiti sa pronunte decesul victimei.

Pana la acest moment nu se cunosc informatii cu privire la identitatea victimei si nici nu se stie daca barbatul a lasat vreun bilet in care sa explice motivele care l-au impins sa se arunce in gol de pe hotelul din Baia Mare.

Sursa foto: ziarmm.ro

353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger