AcasăNewsGest socant: Bebelus muscat de fata de catre mama sa, intr-un spital...

Gest socant: Bebelus muscat de fata de catre mama sa, intr-un spital din Vaslui!

(foto: agenda.ro)

Descoperire socanta in Spitalul de Urgenta din Vaslui. Un bebelus in varsta de doar o luna si jumatate a fost muscat de fata si de o mana chiar de catre mama sa!

(foto: agenda.ro)

Desi fetita era deja bolnava, fiind internata la Spitalul din Vaslui cu probleme respiratorii, cea care i-a dat viata i-a provocat si mai multa suferinta, torturand-o pur si simplu. Mama a muscat-o pe cea mica de fata si de o mana, titreaza Mediafax. Tipetele bebelusului au alertat cadrele medicale de la sectia Pediatrie, care au sarit in ajutorul micutei.

Ranile fetitei nu au fost grave. „Copilul a fost tratat si vindecat de afectiunea cu care a fost internat, in momentul de fata el putand fi externat”, a precizat directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Dupa ce si-a muscat fetita, mama, o tanara de 22 de ani, a ajuns la sectia Psihiatrie. De altfel, tanara ar figura in registrele medicale cu probleme pihice. Cazul a ajuns in atentia politiei, dar si a reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, autoritatile urmand sa stabileasca cine o va ingriji pe fetita, in varsta de o luna si jumatate, dupa ce va parasi spitalul.

205 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger