AcasăNewsGest şocant al unui angajat de la Salvare: infectat cu coronavirus, s-a...

Gest şocant al unui angajat de la Salvare: infectat cu coronavirus, s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului în care era internat

ambulantaGest şocant al unui angajat de la Salvare: infectat cu coronavirus, s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului în care era internat

Noul coronavirus afectează mai întâi psihicul pacientului, abia apoi celule organismului. Aşa s-a întâmplat şi în cazul unui angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman.

Bolnav de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care era internat. Omul avea 60 de ani, era infectat cu coronavirus şi era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede. Ambulanţierul se afla în spital de o zi, dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui de sănătate nu era gravă. Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest.

Se simţea vinovat că şi-a infectat familia cu Covid-19

Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza, chiar în salonul în care ambulanţierul era internat. Pacientul nu era singur în camera de spital, însă colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit. Depresia îl cuprinsese total, se pare, pe ambulanţier.

La un moment dat, bărbatul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă. Din păcate, măcinat de gânduri negre, omul s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului, căzătura fiindu-i fatală.

Duminică, au fost raportate au fost depistate 3.920 cazuri noi de COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost depistate 3.920 cazuri noi de COVID-19, din 19.507 teste. Alte 60 de decese au fost raportate de autorități din cauza infecțiilor cu coronavirus. La ATI, numărul pacienților internați este de 749. De asemenea, Bucureștiul a depășit 3 cazuri la mia de locuitori și urmează să intre în scenariul roșu.

author avatar
Andrei Ștefan
211 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sau amenintat ca da in vileag operatiunea de genocid medical si ascundere a urmelor numita covid, a fost internat ca avertisment, nu s-a lasat intimidat asa ca l-au aruncat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger