AcasăNewsGest revoltător într-un liceu din Craiova. Ce-au făcut elevii cu testele de...

Gest revoltător într-un liceu din Craiova. Ce-au făcut elevii cu testele de salivă primite la școală – VIDEO

liceuGest revoltător într-un liceu din Craiova. Ce-au făcut elevii cu testele de salivă primite la școală - VIDEO

Imagini revoltătoare au ajuns în spațiul public, după ce elevii unui liceu din Craiova au postat pe o rețea socială mai multe materiale video în care sunt surprinși alterând probele de saliva pentru a ieși un test Covid-19 fals pozitiv.

Mai mulți elevi sunt filmați în sala de clasă, în timp ce culeg probe de pe podeaua clasei, de pe talpa adidașilor sau chiar din dozele de suc pe care le au la îndemână.

@ianis_mario_tyson#corona #pozitiv #muiescoala #fyf #germania #romania ne o iesi si noua pozitiv sa plecam acasa♬ Corona – ✨ملينا✨

În urma publicării acestor materiale, mulți utilizatori au reacționat dur, recomandându-le acestor tineri să învețe și să lase inițiativele distructive de acest gen. „Mai bine învățați să scrieți corect. E jale …”.

@ianis_mario_tysonRăspunde lui @denisa1812 mi-am umflat ochiul la antrenament de asta port ochelarii 🤣 ianis_mario_awr partea a 3-a #fyf #viral #corona #power♬ Rup Topurile – Tzanca Uraganu

Aceste înregistrări apar la scurt timp după vestea vânzării pe internet a testelor anti-Covid-19 pe bază de salivă de către părinți, primite gratis de la școală.

author avatar
Andreea Vlad
533 afisari

3 COMENTARII

  1. Viitorul cacaniu al Romaniei. Cata ‘teligenta. Nu mi-e drag Catu, dar ii dau dreptate. Nu te vaccinezi, testeaza-te, dar pe banii tai. Sa vad daca iti mai bati joc de teste. Trebuie pedepsiti. Si parintii care nu fac testul la copii si scot testele la vanzare trebuie pedepsiti. Sunt inconstienti.

    • dle Avramescu , gresiti cu testele , e doar o afacere inutila pentru oameni . dvs v-ati testat pina acum de gripa ?

  2. elevii nu se testau pina acum , erai bolnav stateai acasa si te tratai . acum trebuie sa te testezi ca sa poata fece bani niste smecheri sa bea sampanie cu roaba .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger