AcasăNewsGest rar făcut de un angajat CFR, după ce a găsit un...

Gest rar făcut de un angajat CFR, după ce a găsit un portofel plin cu bani, card și codul PIN

CFRGest rar făcut de un angajat CFR, după ce a găsit un portofel plin cu bani, card și codul PIN

Un angajat CFR a găsit un portofel plin cu bani și nu s-a atins de ei până la predat poliției. Bărbatul spune că l-a descoperit în gara din Craiova.

Impiegatul Cristian Ionel, care este angajat al stației CFR Craiova, săune că a mers la toaletă, iar în momentul în care a trecut pe lângă zona de așteptare a văzut un portofel. I-a sunat imediat pe polițiștii de la Transporturi Feroviare și le-a dat obiectul găsit.

În interior se aflau 3.700 de lei, un card bancar, o chitanță cu soldul disponibil precum și codul PIN al cardului.

Angajatul CFR spune că nici nu a deschis portofelul până la poliție. „Nu m-am uitat în portofel. L-am luat, m-am dus direct la colegul meu. Eu la Poliție am aflat ce era în portofel. Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel.”, a declarat el la Digi 24.

Posesorul portofelului pierdut este tot angajat CFR

Bărbatul a aflat, în cele din urmă, că cel care a pierdut portofelul este și el angajat al CFR, dar acesta nici măcar nu i-a mulțumit. Ceilalți colegi, în schimb, l-au felicitat și sunt mândri de el.

„Celor care se știu mai puțin norocoși, polițiștii le recomandă să țină cont de câteva sfaturi care îi pot feri de evenimente nedorite. Să purtați portofelul sau banii într-un buzunar interior al vestimentației, în partea din faţă, cât mai aproape de corp.”, spune Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

author avatar
Andreea Vlad