AcasăNewsGest obscen al unei baronese de 89 de ani, in Parlamentul britanic!...

Gest obscen al unei baronese de 89 de ani, in Parlamentul britanic! VIDEO

O baroneasa in varsta de 89 de ani a facut un gest obscen in Camera Lorzilor din Marea Britanie, dupa ce un coleg al sau a declarat ca veteranii din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, asemeni ei, arata „destul de batrani”.

Scena a avut loc in timp ce Lord King sustinea un discurs despre generatia de razboi cu ocazia unei dezbateri in Camera Lorzilor. intorcandu-se catre Lady Trumpington, care rasfoia niste documente, Lord King, in varsta de 78 de ani, si-a indreptat mana catre ea si a continuat: „Si apoi supravietuitorii celui de-al Doilea Razboi Mondial au inceput sa arate destul de batrani. Asa cum imi aminteste nobila mea prietena, baroneasa”.

In acel moment, Lady Trumpington ii arunca o privire dispretuitoare si ii arata doua degete, un gest considerat ofensator si obscen in Marea Britanie, dupa care revine la documentele sale. Lady Trumpington a declarat luni ca gestul sau nu a fost intentionat si a insistat ca mana i s-a ridicat accidental. „Nu am vrut sa fac acel gest. Trebuie sa mi se fi ridicat mana. Nu am fost ofensata niciun moment de Lord King. Nu imi amintesc nimic”, a declarat ea.

Nascuta in 1922, Lady Trumpington a fost primarul orasului Cambridge. in perioada 1989-1992, ea a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, pescuitului si Alimentatiei.

 

author avatar
Ciprian Purice
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger