AcasăNewsGest INGROZITOR! Un baietel si-a impuscat bunica din cauza unui joc video!

Gest INGROZITOR! Un baietel si-a impuscat bunica din cauza unui joc video!

Teroare in statul american Louisiana! Un copil in varsta de opt ani si-a impuscat mortal bunica dupa ce acesta s-a jucat Grand Theft Auto IV – care contine scene cu violenta.

Batrana in varsta de 90 de ani a suferit o plaga la nivelul capului, iar medicii care au venit la locul tragediei nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Baietelul le-a spus autoritatilor ca si-a impuscat bunica din greseala, in timp ce se juca cu pistolul, dar pe masura ce investigatiile au continuat, s-a descoperit ca a fost vorba de un homicid.

In urma anchetei desfasurate, politistii au aflat ca inainte de comiterea crimei, micutul s-a jucat Grand Theft Auto IV – joc cu multe scene de violenta, nerecomandat persoanelor de pana la 17 ani.

Baiatul care a comis crima nu va fi pedepsit pentru ca, potrivit legilor din Louisiana, cei de pana la 10 ani nu pot fi pusi sub acuzare.

Avocatul Sclynski Legier a explicat pentru BBC ca vorbim despre un copil care nu realizeaza consecintele actului comis si care nu intelege ce se intampla. In prezent, baiatul se afla acasa la parintii sai, noteaza aceeasi sursa.

FOTO: Copilul.ro.

author avatar
Anca Murgoci
612 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger