AcasăNewsGest extrem: Un tanar s-a aruncat de pe Pasajul Muncii, dintr-un motiv...

Gest extrem: Un tanar s-a aruncat de pe Pasajul Muncii, dintr-un motiv greu de imaginat

Intr-o clipa de ratacire, urmare a unui conflict cu iubita, un tanar bucurestean a luat o decizie de-a dreptul socanta. Aflat in zona pasajului de la Piata Muncii, din sectorul 3 al Capitalei, barbatul s-a aruncat in gol, in calea masinilor.

Extrem de suparat dupa discutiile cu prietena lui, tanarul a luat o hotarare care ar fi putut sa il coste viata. Din fericire pentru el, a avut un mare noroc. Si asta pentru ca a cazut pe o masina si nu a fost lovit de rotile unui autovehicul care circula in zona. Mai mult, dupa o prima evaluare facuta de catre medicii de la salvare, ajunsi de urgenta la locul accidentului, se pare ca barbatul nu a suferit rani foarte grave, potrivit b1.ro.

La locul incidentului au ajuns si oamenii legii, care discuta cu martorii, pentru a stabili exact ce anume s-a intamplat in acest incident, in urma caruia a fost demarata o ancheta.

Sursa foto: antena3.ro

357 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger