AcasăNewsGerul pune stapanire pe Romania! Afla ce temperaturi vor fi in urmatoarele...

Gerul pune stapanire pe Romania! Afla ce temperaturi vor fi in urmatoarele zile!

Se anunta cateva zile grele pentru cei care nu suporta frigul. Gerul va pune stapanire pe Romania, pana sambata. Temperaturile vor scadea puternic, pana la -26 de grade, in timpul noptii, in Transilvania. Maximele nu vor depasi zero grade.

Gerul va fi cuvantul de ordine in urmatorul interval, asa ca nu plecati de acasa fara sa va imbracati gros. De miercuri la ora 13 si pana sambata dimineata vom tremura serios. Mercurul termometrelor nu va mai urca peste limita inghetului, in timpul zilei, iar vantul puternic va amplifica senzatia de frig. Intensificarile vor fi mai puternice in cursul zilei si al noptii urmatoare, in special in regiunile sudice, spulberand sau viscolind zapada. Vantul va sufla cu putere si in nord-estul, centrul tarii, dar si la munte, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Incepand de joi, vremea va fi deosebit de rece in majoritatea regiunilor, chiar gerioasa noaptea si dimineata. Joi noapte temperaturile vor scadea puternic, indeosebi in sud, centru si nord-est. Sunt anuntate minime de -15 grade in mai multe zone din tara, chiar si -26 de grade in estul Transilvaniei. Nici maximele de peste zi nu vor fi cu mult mai mari. Termometrele vor arata -10 grade si mercurul abia daca va urca peste zero grade.

355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger