AcasăNewsGermania: Zeci de mii de oameni evacuati dupa descoperirea unei bombe de...

Germania: Zeci de mii de oameni evacuati dupa descoperirea unei bombe de 1,8 tone, datand din al Doilea Razboi Mondial

(foto: captura Daily Mail)

Circa 45.000 de persoane sunt evacuate in orasul german Koblenz. Autoritatile se pregatesc sa dezamorseze, duminica, o bomba de 1,8 tone, descoperita in Rin, odata cu scaderea nivelului apelor.

(foto: captura Daily Mail)

Spaima in randul populatiei unui oras din Germania. Jumatate din locuitorii din Koblenz, adica aproximativ 45.000 de oameni, sunt nevoiti sa-si paraseasca domiciliul. Impresionanta operatiune de evacuare are loc la scurt timp dupa ce in apele Rinului a fost descoperita o bomba de aproape doua tone, ce dateaza din al Doilea Razboi Mondial, pe care autoritatile se pregatesc sa o detoneze in cursul zilei de duminica, potrivit Daily Mail. Pentru a evita orice pericol, sunt evacuate sapte aziluri, doua spitale, o inchisoare si cateva hoteluri. De asemenea, traficul rutier si cel feroviar va fi oprit, au anuntat oficialii orasului.

Specialistii au izolat deja perimetrul unde a fost gasita bomba de 1,8 tone, construind un baraj din sute de saci cu nisip. Zeci de pompieri si politisti, dar si circa o mie de voluntari participa la operatiunea de instiintare si evacuare a populatiei din orasul german Koblenz.

339 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger