AcasăNewsGermania ofera joburi in gastronomie cu 2.100 de euro/luna

Germania ofera joburi in gastronomie cu 2.100 de euro/luna

Rasplatiti. Bucatarii pot obtine salarii de 2.100 de euro pe luna

O companie germana cauta romani calificati in domeniul hotelier – gastronomic, oferindu-le salarii cuprinse intre 1.720 si 2.100 de euro brut pe luna.

Firma germana EuroPark Rust ofera 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30) si bucatar (20). Aplicantii trebuie sa aiba experienta atestata in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2).

Conditii, cerinte, acte

Rasplatiti. Bucatarii pot obtine salarii de 2.100 de euro pe luna

Angajarea se va face pe o perioada de sase luni, din aprilie 2013, iar timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, plus ore suplimentare. Cazarea este asigurata de angajator contra cost, iar salariile sunt cuprinse intre 1.720 si 2.100 de euro brut pe luna. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul agentiei teritoriale de ocupare a fortei de munca pe raza careia domiciliaza. Actele necesare sunt: o cerere tip, o copie act de identitate sau pasaport, CV model Europass in limba germana, cazier judiciar in original si adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea  „Apt pentru munca”. In Bucuresti, selectia va avea loc in zilele de 4 si 5 martie 2013, la Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca.

author avatar
Arpad Dobre
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger