AcasăNewsGermania nu ne vrea in Schengen. De vina sunt coruptia si crima...

Germania nu ne vrea in Schengen. De vina sunt coruptia si crima organizata din Romania!

Oficialii germani nu si-au schimbat opinia cu privire la aderarea Romaniei la Schengen. Ministerul german de Interne, Hans-Peter Friedrich, sustine ca „Bucurestiul nu este pregatit”. Argumentele nu se refera la pregatirea tehnica a tarii noastre, ci la nivelul coruptiei si al crimei organizate care, oficial, nu au nicio legatura cu integrarea.

Ministerul german de Interne are aceeasi opinie si cu privire la aderarea Bulgariei: „In prezent, Sofia si Bucurestiul inca nu sunt pregatite sa adere la Acordul Schengen„, a declarat ministrul , potrivit Novinite.com.

„Nu suntem entuziasti si luam in considerare rapoartele mai degraba negative asupra celor doua tari, inca ne indoim de finalitatea unui asemenea pas”, a explicat Jens Teschke, un reprezentant al Ministerului german de Interne.

Ministrul Friedrich inva discuta pe aceasta tema si cu omologii sai din Franta si Olanda, doua state membre ale Uniunii Europene care s-au opus de asemenea aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen.

Cele doua tari ar fi trebuit sa adere la spatiul fara frontiere in primavara lui 2011, dar aderarea a fost amanata din cauza opozitiei Germaniei, Frantei sau Olandei. Prin motive, nivelul coruptiei si al crimei organizate, care, oficial, nu au legatura cu integrarea.

272 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger