AcasăNewsGermania ne-a confundat cu GROAPA de GUNOI a Europei: peste 33 de...

Germania ne-a confundat cu GROAPA de GUNOI a Europei: peste 33 de tone de deșeuri aşteptau să intre în România

Două automarfare încrăcate cu cauciucuri uzate și îmbrăcăminte second hand nu au fost lăsate să intre în țară. Ambele camioane s-au prezentat la Vama Borș II în cursul dimineții de sâmbătă, 25 iunie.

Potrivit documentelor de însoțire a mărfii, cauciucurile uzate și hainele second hand veneau de la firme din Germania pentru companii din România.

Transportul era, de fapt, plin de deşeuri

Toată situaţia a părut foarte dubioasă, astfel că polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

Şoferii TIR-urilor nu au putut prezenta documente necesare importului, conform prevederilor legale în vigoare.

S-a constatat faptul că automarfarele erau încărcate cu peste 33.000 kilograme de deșeuri constând în cauciucuri uzate și haine second hand, pentru care șoferii nu au prezentat documentația necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse”, a comunicat subcomisarul ITPF Oradea, Loredana Chifor.

Prin urmare, camioanelor li s-a interzis accesul pe teritoriul României.

author avatar
Andrei Ștefan
5.150 afisari

13 COMENTARII

    • Felicitări pe dracu’, Mariane. Și-au făcut doar datoria, nimic mai mult. Multe plăcuțe suedeze pentru colegii lor de la alte PCTF-uri care se-ntorc cu spatele când intră în România camioane cu gunoi trimise de rahații ăia din Occident.
      Nu crezi că ar trebui să ne obișnuim cu ideea că dacă procedezi corect, e fix ce trebuie să faci, fără bonus?

      • Vinovate sunt firmele din Romania care cer așa ceva din Europa și încasează banii frumoși nu aia care vor sa scape de gunoi.Care e problema că iei vor să scape de gunoiul lor??Și eu tot așa aș face sa scap de gunoi plătesc proști să mi-l ia

    • poate ca acestia nu au dat spaga, ca in rest curg tirurile, insa daca au facut meseria si i-au prins pe bune, nu doar ca nu au dat dreptul, cinste lor!
      Daca si-ar face fiecare treaba ce bine ar fi si unde am ajunge.

  1. UE ne tin de prosti pentru ca suntem condusi de jeguri si lichele, de slugile lor. Ptr ce credeti ca tin in parlamentul UE toate paparudele incompetente pe euroi frumosi? Sa le spuna YES-ul de sluga si sa le linga labele la asasinii economici din occident. De 30 de ani buni austriecii de la Sebes barbieresc padurile Romaniei si nimeni nu le face nimic.In tara lor de rupi o creanga ajungi la bulau. De 30 de ani isi fac bunastare cu o ex anonima si obscura banca agricola,care a prosperat datorita caderii comunismului, cu gazul si petrolul Romaniei.Sa ne amintim cu drag de lichelele care le-a dat pe moca avutia tarii.

  2. Chestia asta cu deseurile e foarte IRITANTA deja.Daca se mai permite asa ceva trebuie prinsi cei care nu isi fac datoria!

  3. Nu ne-a confundat, noi chiar suntem groapa de gunoi a Europei si se stia asta demult. Asta din cauza coruptiei de la noi9. germania si alte state se fac ca nu vad ca pleaca gunoiul de la ei catre noi – altminteri tot ce vor vad si afla si despre orice este vorba si in casa la om gasesc tot dar nu vad sute de tiruri pe saptamana gen…
    Ce mai vecini buni, civilizati de isi arunca gunoiul in ograda fratilor din UE cica,
    Arata cat de tare ne respecta… deloc!
    Dar ce nu inteleg este de ce coruptii nostri nu inteleg in mintea lor lipsa ca tot ce se arde aici si poluarea generata ii afecteaza si pe ei si pe copiii lor, afecteaza sanatatea noastra a tuturor, ajunge si la ei ca nu circula in bule etans. Si ei au cancere si tot felul de probleme si acestea vin mult de la poluarea excesiva, de s-au inregistrat si volume de 700 ori peste norma in Bucuresti si nu numai, oficial, de multe ori ca neoficial… chiar nu inteleg ca se imbolnavesc si ei ca de noi stim ca nu le pasa dar macar de ei chiar nu au deloc niciun sentiment de autoconservare, chiar atat de tampiti sunt? Si astia ne conduc…

    • Daca ar avea cu ce sa gandeasca,ar gandi,dar neuronul lor e bolnav. Si nu sunt singurii in aceasta situatie,,din pacate.

  4. Nu nemții ne-au confundat….ROMANASII NOSTRI CU STRUCTURILE LOR MAFIOTE FAC ASTFEL DE EXCROCHERII

  5. CE tot atâta băgați la înaintare că Europa ne vrea răul??Dar când ungurii ne-au avertizat că le poluăm o parte a râurilor din țară (Ungaria)și au zis că ne reclama la UE a venit UE și ne-au aruncat gunoaie în râurile țări??Una doua UE e de vina dar mai bine ne-am uita in bătătura noastră că de-aici pleca totul.De ce oare UE nu-i oaia neagră și prin alte țări membre aveți impresia că are ceva cu Români??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger