AcasăNewsGermania lui Iohannis ne vrea săraci și vasali! Reacție stupefiantă a nemților...

Germania lui Iohannis ne vrea săraci și vasali! Reacție stupefiantă a nemților pe chestiunea majorării pensiilor în România!

majorarea pensiilor

Camera de Comerţ Româno-Germană critică decizia Parlamentului de a mări pensiile cu 40%. Companiile germane din România consideră că majorarea reprezintă „un risc major pentru economia locală şi pune în pericol relansarea economică”. Cu alte cuvinte, Germania lui Iohannis ne vrea săraci și  vasali, așa cum suntem în prezent. Orice tentativă de a obține un trai decent este puternic condamnată de „săgețile” lui Merkel.

În opinia comunităţii germane, o nouă creştere în zonă bugetară ar trebui să fie exclusă, în condiţiile în care economia suferă deja din cauza pandemiei. „Creșterea pensiilor, adoptată de Parlament în urma rectificării bugetare, duce la cheltuieli bugetare nesustenabile și la un deficit bugetar excesiv, deci la o criză financiară care va adânci și mai mult efectele actualei crize.”, a transmis Camera de Comerț Româno-Germană într-un comunicat.

Investitorii vor să se retragă

Investitorii nu vor mai avea încredere să aducă bani în România, iar proiectele deja existente vor fi puse pe hold, mai zic nemții. „Se pun de asemenea în pericol proiectele de investiții și așa amânate de ani buni. Un buget sustenabil ar da încrederea investitorilor în România ca amplasament investițional și ar spori competitivitatea țării.”, se mai arată în comunicat.

Oamenii de afaceri germani recunosc nevoia creşterii salariilor şi a pensiilor în România, pentru a asigura un nivel de trăi mai ridicat, dar subliniază că acest lucru nu se poate face fără studii serioase de impact şi fără a ţine de cont de actualul context economic.

Parlamentul a votat marți majorarea pensiilor cu 40%

Parlamentul a votat, marți, în plenul reunit al Camerelor, majorarea pensiilor cu 40%. Au fost 242 de voturi pentru, modificările fiind susținute de PSD, ALDE, Pro România și UDMR. Parlamentarii din comisiile reunite de buget din Parlament au votat săptămâna trecută pentru majorarea pensiilor cu 40%. Rectificarea bugetară a fost adoptată de plenul reunit al Parlamentului în forma dorită de PSD. PNL a anunțat că va contesta legea la Curtea Constituțională.

author avatar
Andreea Vlad
3.887 afisari

23 COMENTARII

  1. @ Bă, economia trebuie să producă să plătească și datoriile pe care le fac guvernanții, așa cum zicea și Hurezeanu când nu era ambasador, ?

  2. Andreea Vlad , nu e deloc ”STUPEFIANTA” reactia nemtilor si a Uniunii Europene pe chestiunea majorarii pensiilor in Romania si NU ne vrea saraci si vasali . Lasa titlurile bombastice ( ” garantat ”Claudia Marcu ) si jurnalismul tarat in propaganda , dezinformezi la greu si prostesti prostii , arunca un ochi pe SpotMedia de azi , 24 sept . 2020 , ora 07:22 si citeste articolul lui Ioana Ene Dogioiu : ” MINTITI CA SA FIE MANIPULATI ” , citeste-l atent , inghite in sec si apuca-te de jurnalism serios , nu mai agita bietii cititori pensionari cu blana ursului din padure , e pacat , o sa ai prea multe mustrari de constiinta !

      • Io , deja ma desfat in stromeleagul lui Terente , ciocane disperata in recipient si Livia …….hihihihihihihihi….

    • bleahh sluga rusogermana,mai dute-n p_La calului lu Sovurov la Tiraspoula. Nu mai da tu sfaturi de jurnalism ,,serios”! Rămuii la Dogioiu ,tapalaga,malin bot,ceaușescu prosttestattaru,sandy sendilăul.Ce cauti pe aici ? marș la ziaricii securisti pe care-i citezi pe aici bă bleah! Ia-n vz in Germania ce spune legea despre ziaristii acoperiti proveniti din serv.secrete? Cumva PUȘCĂRIE CU EXE?? TOTDEAUNA PD,PNL S-AU OPUS MAJORARII DE SALARII,PENSII ȘI ALOCATII PT. COPII ROMÂNIEI!

    • Bleahh,bă pulifrici ne indici tu ce sa citim? siteurile lu Dogioiu ca fiind adevaru suprem? In DEX pulifrici-om de nimic . ,,Sa arunci un ochi pe Spotmedia”(un nou site de dezinformare securist&mincinos&propagandist)..aruncă-i bă pe amindoi sa m-apuci de-un koy.

      • Sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , zis KOSTEA SUGIUK , tocmai am borat pe laptop propolisul colectat din ciubarele a doi zdrahoni navetisti de Rabnita , au fost superdotati cu scule carliontate pe bascula…….

  3. Da’ sa le cumparam rablele si sa le culegem rahatul ala de sparanghel suntem buni, nu ? cu carnatul asta sasesc la conducere normal ca suntem niste nimeni in drum.

  4. Țara de sclavi, popor de slugi fara coloana vertebrală, o sa muriți mai săraci si mai prosti decat va lăsat Ceaușescu. Slugile s-ar de cur in sus, ca daca a spus camera de comerț germana, romanii nu mai trebuie sa mănânce, ci sa cumpere resturile lor si atat

  5. Imi cer scuze , ” Tara de sclavi , popor de slugi fara coloana vertebrala ” si ca o sa murim mai saraci si mai prosti decat ne-a lasat Sevciuk , e valabil pentru noi , mancurtii de pe malul stang al Nistrului , ne-am axat pe stevie si dude , nu mai avem cu ce cumpara nici resturi din zoopark !

  6. Pai le faci esalonat. Parlamentul nu a votat si o data sau un an.
    Dai 10% din Ianuarie in Septembrie 6% sau invers ca tot tre marite in Ianuar. Apoi mai marci 10 peste 2 ani si cu 14 egal cu 40.

  7. Saraca Germanica…pai, cu pensiile decente cine se duce sa mai munceasca in Germania?
    Cica isi retrag investitiile din Romania 🙂 pe bune sau e un mic santaj ?
    Pai cine mai exporta lemn, taiat fraudulos, din padurile romanesti ?

  8. In clasa a doua m-au lasat repetent , m-am apucat de furturi de oratanii si labuit geamantane de pe peronul garii Tiraspol , ”nu apuc anii de pensie cu siguranta DE doboara ignoranta ”, vai batranetili miele de bosorog senil …!

  9. Este cineva care ne vrea bogati si cu picioarele bine infipte in poamant? Nici conducatorii nostri nu ne vor bogati, daramite strainii, ai caror slugi sunt!

  10. Problema investitorilor germani si in general straini in Ro nu este echilibrul bugetului tarii deoarece majoritatea produc sau ofera servicii in sistem de lohn aici si nu sunt afectati decat in mica masura de factori din interiorul tarii noastre, ci faptul ca ei vor angajati sclavi in afacerile lor Ro care sa munceasca din greu contra unor salarii de mizerie. Cresterea pensiilor cu 40% pune presiune de crestere pe salariile din sectorul privat, ceea ce nu le convine deloc. O asemenea majorare a pensiilor va duce la situatia ca aproximativ 50% dintre pensionari sa aiba venituri mai mari decat majoritatea angajatilor din sectorul privat (70% dintre angajati la privat au cel mult 3000 de lei net pe luna in corporatiile straine din Ro), ceea ce se constituie intr-un factor de demotivare major pentru respectivii angajati.

  11. In Germania pt. bugetul de pensii sunt alocate 11% din PIB fata de 6% la noi,si Germania nu mai intra in faliment.Deficitul Germaniei a ajuns la 9% mai mare ca al nostru si nu a mai luat foc.Germania ne datoreza 3 miliarde de Euro pt. petrolul pe care-l cumpara Hitler dela noi,dar n-a mai apucat sa plateasca in ultima faza a razboiului.Cand platiti datoria ca sa fie bani pt. pensii si alocatii ? Iar acum acesti”jupani” care de ani de zile jupoaie 7 piei depe biata Romanie sfasiata,furata de tot felul de hiene „investitori”, isi baga nasul unde nu le fierbe oala.Si dau „indicatii”. Bai „onorabililor” pusi pe japca,favorizati de cozile de topor autohtone,spagarii neamului,ati facut socoteala cat furati din Bugetul Romaniei an de an in care nu ati platit darile la stat ? Ca sa fie bani pt. pensii si alocatii ? La voi in Germania se respecta Legile,si-atunci cu ce drept va bagati sa-i incurajati,sa-i instigati pe acesti antiromani care ne guverneaza sa nu respecte Legile ? Nu va e rusine,la cat de groase aveti cefele,gusile si ‘obrazul .”Si portofelele si conturile,ce va pasa la fel ca lui Ciolhanis,Catu si Orban de amaratele de pensii de 800 lei/luna, „majorate” cu 14%.Cea mai „mare ” majorare din Istoria Omenirii,nu-i asa Orbane ? Cum de va mai rabda pamantul ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger