AcasăNewsGermania, in prag de razboi civil!

Germania, in prag de razboi civil!

Ministrul neamt de Externe instiga populatia si cere pedepsirea „nationalistilor”

Continua altercatiile in Germania, tara divizata dupa ce s-au inmultit faradelegile comise de imigranti. Daca o parte a populatiei se declara impotriva deschiderii granitelor fata de arabii ce vor in Europa (politica promovata si aparata de Angela Merkel), din pamant, din iarba verde a aparut si o alta categorie, a iubitorilor de imigranti. De aici si pana la infruntari n-a mai fost decat un pas…

Ministrul neamt de Externe instiga populatia si cere pedepsirea nationalistilor

Problema e ca infruntarile dintre cele doua parti capata tot mai mult aspectul unor adevarate lupte de strada. Numai duminica au fost ranite in jur de 20 de persoane intr-un amplu protest cu 5000 de participanti desfasurat la Chemnitz, oras ce a fost zguduit de o crima comisa de un refugiat arab in urma cu o saptamana. In strada au iesit si cativa sustinatori ai politicii pro-imigratie dusa de Merkel si autoritatile germane, astfel ca pana la declansarea unei batai generale n-a mai fost decat un pas.

Printre victime s-ar fi numarat si parlamentarul social-democrat Soeren Bartol, care a povestit intr-un mesaj postat pe Twtitter ca el si oamenii din staff-ul personal „au fost atacati de nazisti”, aluzie la cetatenii furiosi pe imigranti si politicienii din partidul lui Merkel. Depasite de situatie, autoritatile cer ajutorul populatiei. In acest sens, duminica seara, ministrul german de Externe, Heiko Maas, i-a indemnat pe nemti sa iasa la lupta daca vor sa stopeze ceea ce el si Angela Merkel numesc „un atentat la adresa statului de drept”. „Trebuie sa ne ridicam de pe canapea si sa deschidem gurile. Generatia noastra a primit ca un cadou libertatea, democratia si statul de drept. Nu a fost nevoie sa luptam pentru ele, dar acum am ajuns sa le luam de-a gata”, afirma Maas. Declaratia data in „Bild am Sonntag” nu este altceva decat un indemn la lupta de strada pe care seful Externelor il face, poate cel mai periculos si nepotrivit mesaj pe care putea sa-l transmita un politician. Cu alte cuvinte, populatia este instigata sa lupte, dar impotriva cui? Tot a cetatenilor germani, insa cei care au o alta viziune sociala decat partidul cancelarului!
De la deschiderea granitelor pentru refugiati, in 2015, in Germania au ajuns peste un milion de imigranti arabi!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.039 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger