AcasăNewsGermania ii educa pe refugiati cu benzi desenate

Germania ii educa pe refugiati cu benzi desenate

Imigrantii sunt dascaliti cum si ce sa faca

In 2015, Germania a primit peste un milion de refugiati. Din pacate, acestia au adoptat un comportament deloc pe placul tarii gazda.

Imigrantii sunt dascaliti cum si ce sa faca

Agresiunile din noaptea Anului Nou din Koln, unde peste 600 de femei au depus plangeri pentru agresiuni sexuale, nu sunt decat varful icebergului. Autoritatile din Berlin si cele din orasele mai mici nu s-au zgarcit sa explice refugiatilor regulile de conduita ce trebuie respectate in societatea germana. Intai, prin anunturi ca: ”In caz de urgenta, trebuie utilizate toaletele, nu parcurile sau gradinile publice”, ”Toaletele publice trebuie lasate curate dupa utilizare”, ”In Germania proprietatea privata este respectata, nu se intra in cladiri sau gradini, nu se mananca fructele sau legumele care nu ne apartin”, ”Tinerele sunt incomodate cand li se cere numarul de telefon si nu vor sa se marite cu nimeni”, informeaza Sputnik.

Ghid de buna purtare

In Bornheim (vest) imigrantii de sex masculin nu mai au acces in piscina municipala. Ultima metoda a autoritatilor este un ghid de buna conduita pentru refugiati publicat de serviciul public al audiovizualului din Bavaria, sub forma de benzi desenate. Imigrantii sunt dascaliti sa respecte femeile, homosexualii si sa nu agreseze copiii. Ghidul indica si ca in Germania ”conflictele nu pot fi rezolvate prin violenta”, aceasta ducand la expulzare sau chiar la pedepse cu inchisoarea. Ghidul a fost publicat inainte de violentele ce au izbucnit in Koln.

Pegida pregateste manifestatii in 14 tari europene

Miscarea anti-islam Pegida pregateste manifestatii de mare amploare in 6 februarie, a informat Tatjana Fasterling, conducatorul organizatiei. Manifestatii vor avea loc in Germania, Polonia, Cehia, si in alte state UE, in total 14, informeaza AFP. ”Lupta contra islamizarii Europei este telul nostru comun”, a declarat Fasterling. Puternic mediatizata, Pegida desfasoara actiuni sub acest slogan de la mijlocul lunii octombrie 2014. Ministrul de Interne german, Thomas de Maiziere, a calificat Pegida drept ”extremisti radicali de dreapta”.

author avatar
Tudor Borcea
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger