AcasăNewsGermania catre musulmani: Nu va place, plecati!

Germania catre musulmani: Nu va place, plecati!

Intr-un discurs la Berlin, ministrul german de Finante, Wolfgand Schaube, a subliniat ca emigrantilor musulmani care nu au intentia sa sa accepte modul de viata europen trebuie sa li se spuna ca au facut ”o alegere gresita”.

”Exista locuri mai bine decat in Europa pentru a trai conform legilor islamice”, a spus Schaube. ”Daca emigrantilor musulmani nu le place in Europa, sa se duca in alte parte”. Criza migratorie divizeaza autoritatile tarilor europene iar diferitele mijloace puse in practica pentru a rezolva aceasta problema nu au rezolvat nici pe departe situatia. Numai de la inceputul acestui an si pana luna trecuta, 25.000 de noi emigranti au intrat pe teritoriul european, chiar daca aceasta cifra este mul mai mica fata de aceeasi perioada a anului trecut (163.000)

O factura de 738.000 de euro pentru Merkel

Intre timp, primarul orasul german Freiberg, Sven Kruger,  i-a transmis cencelarului Angela Merkel o nota de plata in valoare de 738.000 de euro reprezentand cheltuielile cu gazduirea si ingrijirile medicale acordate emigrantilor  si refugiatilor pe ansamblul anului trecut. ”Solicit compensatii pentru costurile suportate”, a scris primarul.Freiberg, care are 42.000 de locuitori, a gazduit 1700 de solicitanti de azil. Din 2015, a aratat Kruger, Freiberg a primit in fiecare luna peste 100 de solicitanti de azil, la ordinul autoritatilor, fiind nevoitr sa foloseasca o sala de sport noua pentru gazduirea imigrantilor. ”Era clar ca vom fi obligati sa rezolvam situatia dar a trebuit sa alocam cheltuielile unui buget separat pentru a asigura transparenta si in speranta ca vom fi despagubiti in viitor”, a explicat primarul.

author avatar
Tudor Borcea
967 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger