AcasăNewsGeorgica Cornu, retinut pentru 24 de ore

Georgica Cornu, retinut pentru 24 de ore

Afaceristul Georgica Cornu, cunoscut drept „regele asfaltului din Banat”, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru 24 de ore.

Cornu a fost audiat, mai multe ore, joi, de catre procurori. El este vizat, alaturi de alte persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala. De altfel, 12 persoane audiate in acelasi caz au fost eliberate sub control judiciar.

Joi, locuinta afaceristului din Timisoara, precum si sediile grupurilor de firme detinute de Cornu au fost perchezitionate de catre reprezentantii DIICOT. La momentul in care oamenii legii au ajuns acasa la omul de afaceri, acesta se afla in Capitala, insa s-a intors la Timisoara, odata ce a aflat de actiunea oamenilor legii.In tot acest timp, Georgica Cornu a declarat ca e nevinovat.

De asemenea, au fost facute perchezitii la mai multe domicilii din Timis, Gorj si Mehedinti. Procurorii sustin ca pagubele in acest caz s-ar ridica la 61 de milioane de lei si ca s-ar fi incercat fraudarea statului prin folosirea unor facturi false, pentru a se plati mai putin TVA pentru achizitiile in cauza.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger