AcasăNewsGeorgiana Iorgulescu a demisionat din CSM. Afla-i motivele!

Georgiana Iorgulescu a demisionat din CSM. Afla-i motivele!

(foto: site-ul CSM)

Georgiana Iorgulescu, membru in Consiliul Superior al Magistraturii din partea societatii civile, a anuntat, joi, dupa incheierea sedintei de Plen in care CSM a luat act de renuntarea Monei Pivniceru la statutul de magistrat, ca isi da demisia.

(foto: site-ul CSM)

Georgiana Iorgulescu a explicat, in direct la Antena 3, ce motive au impins-o sa renunte la functia din CSM. „Motivele sunt multiple. Lucrurile merg extrem de greoi. Cand am venit in acest Consiliu am avut un crez – sa fac ceea ce pot pentru a face bine sistemului judiciar. Sunt extrem de dezamagita, cu atat mai mult cu cat in ultimele saptamani s-au intamplat niste lucruri care n-au facut bine sistemului judiciar”, a declarat Iorgulescu.

Georgiana Iorgulescu a comentat subiectul demisiei Monei Pivniceru.  „In opinia mea, intai trebuia sa se ia act de demisia din magistratura, din calitatea de judecator, cererea de demisie din CSM ramânând fara obiect. Daca nu mai esti judecator, nu mai poti sa faci parte din CSM. Intre juristi, pentru mine lucrurile stateau intr-un fel, pentru altii stateau intr-un cu totul alt fel’, a mai precizat reprezentantul societatii civile din CSM.

Gabriela Iorgulescu a incheiat spunand ca joi a venit la CSM doar pentru a asigura cvorului, alegand apoi sa-si anunte demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a reveni in randul societatii civile.

990 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger