AcasăNewsGeorge Simion, săltat în toiul nopții din Piața Victoriei: „Au venit mascații/Toată...

George Simion, săltat în toiul nopții din Piața Victoriei: „Au venit mascații/Toată schema a fost să…” – VIDEO

(sursa foto. captură video Facebook/George Simion)

A fost forfotă, în toiul nopții, în zona din preajma sediului Guvernului. Liderul AUR, George Simion, a ajuns din Piața Victoriei la poliție.

Simion a fost dus de mascați la secția de poliție, după ce poliţiştii Brigăzii Rutiere din Capitală au constatat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat, potrivit Antena3.

În replică, liderul AUR a susținut că nu i s-a adus vreodată la cunoştinţă faptul că ar avea permisul suspendat.

S-a consultat cu avocatul

S-a întâmplat în timp ce în Piața Victoriei fusese adus un autocar, pe ideea de a se promova protestul pe care partidul condus de Simion l-ar pregăti pe 2 octombrie, în Capitală.

Potrivit aceleiași surse, politicianul a fost invitat la secţia de poliţie, iar acesta, după ce a vorbit cu avocatul său, le-a transmis poliţiştilor că va merge a doua zi. Acesta a urcat apoi în autocarul partidului. Acolo unde, la un moment dat, au intrat oamenii legii, pentru a-l duce pe liderul AUR la secția de poliție. Și autocarul a fost luat din zonă, din câte a acuzat Simion.

Testat pentru alcool

(sursa foto. captură video Facebook/George Simion)

Ar mai fi de menționat că liderul AUR a fost testat de politişti atât pentru alcool, cât şi pentru droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

După ce a fost dus la Poliţie, George Simion a făcut declarații pe pagina sa de socializare, într-un video.

Simion acuză „pretexte false”

Toată schema a fost să ne dea jos din autocar, să mă ducă sub pretexte false la poliţie. Pentru că am o ordonanţă de clasare din august despre care acum am aflat. Toată schema lor a fost să ne scoată din autocar cu forţa, cu mascaţii, cu jandarmii. Asta voiau să facă jandarmii, ca să elimine protestul de aici”, a spus liderul AUR, într-o înregistrare postată pe pagina sa de Facebook.

M-au luat la poliție, acuma mi-au dat drumul, (…) au venit mascații, singurul motiv pentru care m-au luat cu forța la Udriște și m-au ținut până acum… singurul motiv a fost ca să ia autocarul (…) ne-au luat autocarul de aici (…) au eliberat zona de protest”, a mai susținut Simion.

author avatar
Andrei Coman
945 afisari

11 COMENTARII

  1. Poveste securista de adormit copii , menita sa-l victimizeze pe croncan dupa prostiile facute in ultima vreme .1 . a incercat sa prosteasca lumea cu aiureala ca Virgil Popescu este autorul exclusiv al jafului din energie , propaganda folositoare in principal psd -ului , fara sa vada mafia din spatele lui Popescu , mare cat padurea Baneasa .2. a spus ca nu maresc salariile parlamentarilor si a votat pentru . a spus ca nu vor inchiderea minelor si termocentralelor si au votat pentru inchiderea lor . la revedere AUR , PA ! de mincinosi nu ducem lipsa .si nici nu ati ajuns la putere !

  2. Nu puteai sa mai vopstesti niste masini de ambasade…faceai grafitti cu scene din Caligula,si te eliberau militienii

  3. Ce treabă avea asta cu permisul suspendat? Conducea el autocarul? De ce nu i-au făcut și un test de sarcină, fiind proaspăt căsătorit și dornic de a avea copii. Mă surprinde operativitatea cu care au intervenit polițiștii, care, de astă dată, nu au mai fost timorați ca pe vremea ciumei roșii, când haștagiștii se instalaseră în Piața Victoriei, inclusiv cu grătare, recuzita de spectacol, sunet și lumină, dăinuind zeci de zile fără ca cineva să-i scoată din piață. Se dovedește încă odată că liberalii au mână mai bună în a anihila tendințe de proteste, ca pe vremea PDL, când poliția și jandarmii dădeau raportul Buldogului chiar în Aleea Modrogan.

    • CORECT! ĂȘTIA VOR SĂ OUNĂ PUMNUL ÎN GURA PROTESTANȚILOR!!!!

      HUOOO HOLERA GALBENĂ!!!

      HUOOOO CIUMA ROȘIE!!!

    • art este scris confuz , sa puna botul fraierii . s-a bagat fortat subiectul cu autocarul , dar permisul era suspendat altadata cand conducea simion ghinion .

  4. Dupa ultimile SONDAJE de opinie politica din aceste zile, partidul AUR a lui George Simion a fost cotat cu 16℅ dintre obtiuni de votare, fapt ce cade GREU pentru guvernantii de azi, si mai ales pentru PNL(22%)-PSD(34%)si (5%)UDMR. Cotele ridicate de adeziune la partidul AUR din toata Romania si mitingul din 2 octombrie din Bucuresti dau fiori de ingrijorare la Cotroceni in contextul masurilor de „austeritate” ce se preconizeaza in aceasta iarna prin cresterea preturilor la electricitate,gaze,carburanti si alimente.

  5. SIMIOANEEE MULȚUMEȘTE-LE !!!
    BOII PĂLINCARULUIPENELIST, ȚI-AU MAI ADUS 2-3 PROCENTE.
    CONTINUAȚI SLUGILOR POLITICE !!!
    CONTINUAȚI PÂNĂ–N-TRO ZI… APOI SĂ VEZI FUGĂ ȘI MIORLĂIALĂ…
    ,,A FOST ORDIN” VEȚI ZICE, CÂND VINE MĂTUROIUL PESTE VOI, JEGURI PATENTATE, CE SUNTEȚI !!!

  6. NOUL USR 2 = AUR ! mint ca porcii de la ochi , au zis ca nu vor inchiderea minelor si au votat pe dos , huuuuooooo !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger