AcasăNewsGeorge Simion, nemilos cu Florin Cîțu, la moțiune: Este un fricos. L-a...

George Simion, nemilos cu Florin Cîțu, la moțiune: Este un fricos. L-a luat Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru – VIDEO

George Simion, nemilos cu Florin Cîțu, la moțiune: Este un fricos. L-a luat Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru - VIDEO (sursa foto: b1.ro)

După ce l-a ascultat pe Florin Cîțu vorbind de la tribuna Parlamentului, în cadrul dezbaterilor din ședința în care urmează să se și supună votului moțiunea de cenzură depusă de PSD, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a venit la tribună și l-a criticat fără milă pe actualul șef al Guvernului.

”Domnul Cîțu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministru al României. L-a luat domnul Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru și acum vine în fața Parlamentului să vorbească despre alegerile interne din PNL, când ar trebui să dea raport în fața românilor. Ar trebui să vă fie rușine”, a fost auzit spunând Simion, la Parlament.

Și nu a fost singura dată în care liderul AUR i-a aplicat eticheta de ”fricos” în cadrul mesajului rostit marți, 29 iunie, în cadrul ședinței comune a celor două Camere. ”Vă e frică de noi și vă e frică de români, domnule Cîțu și aveți de ce să vă fie frică. Nu îndrăzniți să mergeți niciunde fără bodyguarzi după dumneavoastră și pentru că la finalul moțiunii de astăzi n-o să stați nici 5 minute nici 10 minute să explicați nimănui nimic pentru că sunteți un fricos care nu are de ce să fie prim-ministru”, a mai declarat co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

”Parlamentarii AUR vor vota pentru demiterea guvernului Cîțu-Barna-Ghinea-Kelemen”

După dezbatere, urmează votul. Iar încă de orele trecute reprezentanții AUR au anunțat, pe pagina oficială de Facebook, că vor vota pentru demiterea actualului Executiv.

”Parlamentarii AUR vor vota pentru demiterea guvernului Cîțu-Barna-Ghinea-Kelemen. Un PNRR prost conceput, fără dezbatere și care ne îndatorează pe câteva generații, promovarea vaccinării în rândul copiilor, menținerea stării de alertă, deși numărul de îmbolnăviri atribuite COVID-19 este foarte mic, demiterea abuzivă a Avocatului Poporului, politizarea TVR și a radioului public sau concentrarea pe alegerile interne din PNL și USR, în dauna guvernării, sunt tot atâtea motive pentru care acest guvern trebuie să plece”, s-a transmis în postarea din ziua moțiunii.

Vă amintim că la începutul ședința de marți, de la Parlament, senatorul Lucian Romașcanu, liderul grupului PSD din Senat, a citit textul moțiunii intitulate „România EȘUATĂ. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîțu”.

 

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger