AcasăNewsGeorge Simion „dă din casă”. Ce decizie a luat fosta iubită: „Nasol!”

George Simion „dă din casă”. Ce decizie a luat fosta iubită: „Nasol!”

George Simion „dă din casă”. Ce decizie a luat fosta iubită: „Nasol!” (sursa foto: Facebook/George Simion)

Deși mulți au remarcat faptul că e cât se poate de vocal când vine vorba de politică, și că ține permanent legătura cu simpatizanții AUR, pe Facebook, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, e foarte discret referitor la viața personală.

Recent, însă, a „dat din casă”, dezvăluind că fosta parteneră de viață a luat o decizie radicală, alegând să își facă bagajele și să îl lase singur. Deputatul în vârstă de 35 de ani a dezvăluit, pentru Libertatea, și cum de s-ar fi ajuns la despărțire.

E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a concluzionat George Simion.

Ce mărturisire făcuse la TV

În urmă cu doar câteva luni, prezent în emisiunea lui Denise Rifai, Simion spunea că are, la acel moment, o iubită.

Și a căutat să explice, răspunzând unei întrebări, de ce își ține ascunsă iubita de ochii lumii. „Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, după aia fiecare gest al ei o să fie apreciat, judecat și așa mai departe”, declara co-președintele AUR, George Simion, în timpul emisiunii TV de la Kanal D. Deputatul aflat la șefia AUR nu a dezvăluit atunci și numele femeii iubite.

867 afisari

7 COMENTARII

  1. E vocal își exprimă doleanțele ce vedeți rău în asta .Daca reușește sau nu singur nu o poate face mai ieșiți de sub fustele mămicilor și puneți umărul pentru mai bine pentru toți nu numai Petru falșii patrioți .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger