AcasăNewsGeorge Simion, ajutat de Gigi Becali să-și organizeze nunta. Ce cadou i-a...

George Simion, ajutat de Gigi Becali să-și organizeze nunta. Ce cadou i-a oferit latifundiarul

george simionGeorge Simion, ajutat de Gigi Becali să-și organizeze nunta. Ce cadou i-a oferit latifundiarul

George Simion se căsătorește cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Iulia Burcea. Liderul a invitat toată România la nunta lui, pe care a numit-o o „petrecere câmpenească”.

Până în prezent și-au anunțat prezența peste 11.000 de persoane.

Gigi Becali, cadou surpriză pentru liderul AUR

Și pentru că organizează o nuntă uriașă, Simion întâmpină câteva probleme. Politicianul spune că a primit ajutor de la Gigi Becali, care le va da mirilor 2.000 de kilograme de brânză pentru a avea să le pună pe masă invitaților.

În meniul de la nunta lui George Simion vor exista și sarmale, mămăligă, brânză. Masa va fi pusă pe baloți de paie, iar invitații trebuie neapărat să poarte ie.

„Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză.”, a declarat George Simion, conform evz.ro.

Petrecere cu peste 10.000 de invitați

La căsătoria lui George Simion cu iubita lui vor cânta mai multe formații și vor fi prezenți mai mulți artiști, pentru că toți cei peste 10.000 de invitați trebuie să se distreze.

Printre cei care vor cânta la nunta lui George Simion se află trupa Pheonix sau Sofia Vicoveanca.

„Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, foarte foarte mulți, mi-e frică să nu uit pe cineva să nu se supere. Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană, care s-au supărat pe mine că nu i-am pomenit data trecută”, a mai spus George Simion pentru sursa citată.

author avatar
Andreea Vlad
435 afisari

7 COMENTARII

  1. berbecali ajuta un jidan mason, asta dupa ce in urma cu multi ani a fost nas de cununie a unui mason important din Romania. Cred ca ne’am lamurit si cu berbecali

    • Nu-mi place Simion din mai multe motive, unul dintre ele fiind acela ca nu a muncit o zi in viata lui, dar asta nu inseamna ca nu-i pot ura „casa de piatra”, chiar daca aceasta mega-nunta miroase de la o posta a operatiune de spalare de bani, ca de altfel majoritatea nuntilor de politruci.

  2. Ce inseamna 10-12 mii de euro pentru Becali ? Important este ca oligarhia autohtona sa-si arate muschii si sa tina strainii cat mai departe de afacerile lor tenebroase . Furam noi , de ce sa ne impuna strainii sa nu mai furam ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger