AcasăNewsGeorge Naghi, patronul Aldis, mort intr-un accident nautic

George Naghi, patronul Aldis, mort intr-un accident nautic

George Naghi, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, si-a pierdut viata, ieri, dupa ce ambarcatiunea cu care se deplasa pe Bratul Borcea s-a izbit de mal.

O banala plimbare cu salupa s-a dovedit fatala pentru George Naghi

Patronul firmei Aldis a iesit, ieri, impreuna cu sotia sa, Alina, la o plimbare cu salupa pe Bratul Borcea. La un moment dat, Naghi a pierdut controlul barcii si s-a izbit de mal. „Dupa impact, George Naghi si sotia sa au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, iar ambarcatiunea a revenit in apa”, au declarat reprezentantii politiei.  Naghi, in varsta de 59 de ani, a decedat, in timp ce sotia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi ca mai apoi sa fie transferata la Spitalul Floreasca din Capitala.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca patronul Aldis ar fi suferit un accident vascular inainte sa piarda controlul ambarcatiunii. Marcat de vestea disparitiei lui George Naghi, primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a anuntat ca  va declara o zi de doliu local in memoria omului de afaceri.

author avatar
National
609 afisari

1 COMENTARIU

  1. era un om de valoare
    era cel mai bogat om din calarasi si ajuta pe toata lumea dumnezeu sal ierte

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger