AcasăNewsUPDATE Condamnari la inchisoare in "Dosarul transferurilor"

UPDATE Condamnari la inchisoare in „Dosarul transferurilor”

George Copos

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, luni, la inchisoare cu executare,  in „Dosarul transferurilor”, pe Ioan Becali (8 ani), Victor Becali (7 ani), Mihai Stoica (4 ani) si Cristi Borcea (7 ani). In acelasi dosar au mai primit pedepse cu suspendare Gica Popescu (3 ani) si Gigi Netoiu (3 ani). Deciziile pot fi atacate cu recurs.

George Copos si Jean Padureanu au fost condamnati, luni, la cinci, respectiv trei ani de inchisoare in „Dosarul transferurilor”. Deciziile Curtii de Apel Bucuresti (CAB) nu sunt definitive si pot fi atacate cu recurs.

George Copos

Judecatorii au decis ca patronul giulestean George Copos sa fie condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, in vreme ce Jean Padureanu a primit trei ani de inchisoare, cu suspendare, pentru inselaciune, potrivit RealitateaTV. Deciziile CAB nu sunt definitive.

Procurorii DNA au contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Tribunalului Capitalei de achitare a celor opt oameni de fotbal judecati pentru tranzactii ilegale privind 12 transferuri de jucatori catre cluburi din strainatate.

Tribunalul Bucuresti i-a achitat, pe 3 aprilie, pe toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor de jucatori, respectiv Ioan si Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Cristi Borcea, Gigi Netoiu si Gheorghe Popescu.Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis în judecata pe cei opt, in urma cu patru ani, acuzandu-i de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate.

author avatar
National
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger