AcasăNewsGeorge Copos si Camelia Voiculescu, achitati in dosarul "Loteria II"

George Copos si Camelia Voiculescu, achitati in dosarul „Loteria II”

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, joi, sa-i achite pe George Copos si Camelia Voiculescu, personajele principale din dosarul „Loteria II”.

Cei doi erau acuzati de comiterea mai multor infractiuni printre care spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la infractiunea de participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual, folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera, dezvaluirea de informatii privilegiate si recomandarea facuta altor persoane de a dobandi sau instraina instrumentele financiare la care se refera acele informatii si efectuarea, impreuna cu alte persoane, in mod concertat, de operatiuni de manipulare a pietei.

La capatul unui proces care a durat circa sase ani si jumatate, magistratii au decis ca nu exista probe suficiente pentru a-i condamna pe cei implicati in dosar.

Alaturi de afaceristul George Copos si de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, in dosar era implicat si Sorin Pantis, fostul ministru al Comunicatiilor.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger