AcasăNewsGeorge Copos, Mihai Stoica si Gica Popescu vor fi incarcerati in regim...

George Copos, Mihai Stoica si Gica Popescu vor fi incarcerati in regim inchis

Comisia Speciala de la Penitenciarul Rahova a decis ca George Copos, Mihai Stoica si Gica Popescu sa fie incarcerati in regim inchis.

Comisia a stabilit marti, ca in cazul a trei dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor – Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos – sa fie un regim inchis.

Lui Popescu, Copos si Stoica le-a expirat perioada de carantina. Aceasta hotarare poate fi atacata in termen de trei zile. Potrivit Realitatea TV, deocamdata nu s-a stabilit locul in care cei trei vor efectua in continuare pedeapsa.

Mihai Stoica

Perioada de carantina a expirat si pentru fratii Ioan si Victor Becali si Cristian Borcea, toti trei incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, dar si pentru Jean Padureanu, aflat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Ioan Becali si fratele sau, Victor, dar si Cristi Borcea, vor ispasi pedepsele primite in Dosarul Transferurilor tot in regim inchis, astfel ca ei vor fi mutati de la Penitenciarul Poarta Alba, deoarece acolo nu se poate ispasi o pedeapsa in regim deschis. Cei trei vor fi mutati de aici, la un alt penitenciar.

author avatar
Andra Nesu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger