AcasăNewsGeorge Copos isi vinde un hotel de pe litoral

George Copos isi vinde un hotel de pe litoral

Este vorba de Astoria, iar cu banii care ar urma sa-i obtina din tranzactie, Copos va investi tot  in industria de profil, adica in extinderea si modernizarea celui de-al doilea hotel pe care il detine la mare, Europa. Totusi, asistam la o premiera: de cand este prezent in turism, omul de afaceri nu a vindut nici un hotel.

„ANA Hotels anunta intentia de a vinde cea de-a doua proprietate a sa din Eforie Nord, hotelul Astoria. Intentia companiei este aceea de a se concentra pe o singura proprietate in zona litoralului, hotelul Europa”, au declarat pentru Profit.ro reprezentantii Ana Hotels.

Fostul patron al Rapidului a cumparat in 2003 hotelul Europa – clasificat la patru stele, cu 221 de camere, sali de conferinte si dotat cu  cel mai mare spa de pe litoral, Ana Aslan Health Spa, la care se adauga o gradina de peste 10.000 de metri patrati – una dintre cele mai cautate locatii de pe litoral. Infiintata in 1995, compania ANA Hotels detine hotelurile Athénée Palace Hilton, de 5 stele, si Crowne Plaza Bucharest, de 4 stele, din Capitala, hotelurile Sport, Bradul si Poiana din Poiana Brasov, Europa si Astoria din Eforie Nord.

author avatar
Bogdan Borcea
650 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger