AcasăGeorge Clooney s-a amorezat de o campioana la wrestling

George Clooney s-a amorezat de o campioana la wrestling

Starul si-a revenit rapid dupa despartirea de italianca Elisabetta Canalis, in bratele actritei Stacy Keibler, care a practicat timp de sapte ani wrestling.

George Clooney nu vrea sa vorbeasca deocamdata despre noua lui iubita

Actorul american George Clooney, in varsta de 50 de ani, nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-si reveni dupa idila cu italianca Elisabetta Canalis. Doar cateva saptamani i-au fost suficiente starului pentru a-si linge ranile si a-si gasi o noua iubita.

Cea care l-a cucerit si alaturi de care se distreaza zilele aceastea in Italia, pe malul lacului Como, este actrita si modelul Stacy Keibler, o blonda sexy, dar iute la manie si cu un repertoriu de lovituri naprasnice destul de bogat, ca doar nu degeaba a fost practicanta de wrestling.

Stacy Keibler a practicat wrestling timp de 7 ani

Desi idila este abia la inceput, Stacy a fost atat de luata de val incat a simtit nevoia sa marturiseasca tuturor prietenilor de pe Twitter ca a ajuns in paradis. Mai rezervat, Clooney a ales sa nu se laude deocamdata prin presa cu noua cucerire, ca doar nu e nicio graba.

 

author avatar
Alina Creanga
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger