AcasăNewsGeoana, tradus in casca pentru Basescu

Geoana, tradus in casca pentru Basescu

Traian Basescu nu a dat doi bani pe discursul rostit de Mircea Geoana

Apatic de-a dreptul, presedintele Traian Basescu nu a vrut sa se indispuna si mai tare cu discursul pe care Mircea Geoana l-a rostit in plenul Adunarii Parlamentare a NATO.

Traian Basescu nu a dat doi bani pe discursul rostit de Mircea Geoana

Nici nu a apucat Mircea Geoana sa ajunga bine la tribuna, ca seful statului si-a si infipt casca-n ureche, vizibil plictisit de ceea ce urma sa asculte.

Mircea Geoana a ascultat cu interes interventia sefului statului

Mai mult, de teama sa nu o ia pe urmele delegatilor straini care le-au cam dormit pe rupte pe toata perioada reuniunii de la Bucuresti, Basescu si-a concentrat atentia pe orice, mai putin pe Mircea Geoana. Un Geoana ceva mai diplomat, care a urmarit, in schimb, cu mare interes discursul prezidential.

Prost dispus, dar consecvent

Satul sa se mai joace cu telefonul, un delegat s-a apucat sa-si potriveasca ceasul

Posac pe mai toata durata sedintei, Traian Basescu s-a mai inviorat doar in momentul in care i-a articulat usor pe cei care si-au permis sa ne critice pentru faptul ca am acceptat istalarea scutului antiracheta pe teritoriul tarii noastre „Vreau sa subliniez ca rachetele de pe teritoriul Romaniei sunt rachete defensive. Speculatiile si dorinta unor de a le amplifica si pune sub semnul intrebarii bunavointa Romaniei arata lipsa de cooperare”, a tunat si fulgerat Basescu.

A tras un pui de somn in timp ce presedinte Romaniei isi tinea discursul

Si pentru ca tot se pornise, seful statului nu s-a sfiit sa le bata un pic obrazul vicinilor carcotasi. “Romania, desi e o tara medie, nu a cerut niciodata sau nu a primit garantii antiracheta de la nimeni si are obligatia sa si le asigure ea insasi prin parteneriate cu aliatii”, a conchis Traian Basescu.

Regulile sunt pentru fraieri

Delegatii au vrut sa-si completeze albumul de calatorii cu poze din Casa Poporului

Veniti de prin toate colturile lumii, distinsii delegati si-au dat in petic cum au stiut ei mai bine. De dormit au dormit prin plen, de descaltat sau descaltat in timpul lucrarilor, basca au fumat nestingheriti in incinta Palatului Parlamentului,  dupa ce ani la randul ne-au astenizat cu “n” directive care interzic fumatul in institutiile publice. Institutiile lor, caci pentru ale noastre nu au nici pic de respect!

Delegatii straini au sudat tigare de la tigare desi se aflau intr-o institutie publica in care nu se fumeaza
author avatar
Ana-Maria Ludatser
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger