AcasăNewsGeoana, reactivat de Ponta din interes

Geoana, reactivat de Ponta din interes

Mircea Geoana a participat, in premiera, la sedinta USL. Cinste de care se bucura din interes, PSD si PNL avand acum nevoie de presedintele Senatului.

Si, cum presedintele Senatului este chiar renegatul Mircea Geoana, Victor Ponta si-a “amintit” ca pedeapsa primului a expirat. Rezultatul: Geoana, urmat de SPP-istii aferenti functiei, a aterizat, ieri, in Kiseleff. Unde, dupa cum spun ultimele barfe de sezon, Ponta si Antonescu i-au cerut sa scoata de la naftalina proiectul vechii Legi a Educatiei Nationale, promovata in timpul coabitarii guvernamentale PSD-PNL si lasata sa zaca in sertarele Senatului (Camera decizionala), dupa ce Emil Boc si-a asumat raspunderea pentru actuala lege a invatamantului.

Strategia Opozitiie este sa atate scandalul din Coalitia PDL-UDMR adoptand legea cu pricina, detestata de udemeristi. Pentru ca planul sa reuseasca, este nevoie de cooperarea deplina a presedintelui Senatului. De aici toleranta manifestata de Ponta fata de subalternul sau cu gura mare. Toleranta repede expirabila insa, dupa cum spun deja multi pesedisti, convinsi ca Ponta se va descotorosi de Geoana imediat dupa ce-si va vedea interesul implinit.

author avatar
Simona Badulescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger