AcasăNewsGeoana, rasplatit pentru scutul american al USL

Geoana, rasplatit pentru scutul american al USL

Deoarece si-a pus relatiile personale in slujba partidului, Mircea Geoana are mari sanse sa fie reprimit in PSD.

Pentru ca a fost cuminte, nu s-a dat cu dusmanii si a ajutat partidul la greu, Mircea Geoana are sanse sa redevina social-democrat cu acte-n regula

Dat afara fara multa vorbarie de actuala conducere a PSD, Mircea Geoana a avut precautia de a nu se asocia cu persoane si partide ”nefrecventabile”. Nu numai ca nu si-a calcat pe bataturi fostii colegi, dar a si votat alaturi de acestia, la motiunea de cenzura prin care PDL a fost matrasit de la guvernare, de exemplu. Iar cum platforma-partid pe care a incercat sa o puna pe roate si-a dat duhul inainte de a se naste, Geoana viseaza de mai mult timp la o reintoarcere in PSD-ul de bastina. Miscare foarte posibila, dupa cum se zvoneste in PSD, dupa ce fostul ambasador si-a pus la bataie, in favoarea USL-ului, relatiile pe care le are in administratia americana.

Mai exact, Geoana este cel care a deschis usile unor oficiali americani pentru uselistii ajunsi paria in Uniunea Europeana, serviciu ce ar urma sa fie ”remunerat” cu reprimirea in PSD si/sau cu sustinerea necesara obtinerii unui nou mandat de senator. In avanpremiera, se spunea chiar ca Geoana urma sa comenteze, ieri, raportul MCV in numele USL, dar in ultima clipa s-a preferat o abordare mult mai agresiva, total nepotrivita fostului diplomat.

author avatar
Simona Badulescu
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger