AcasăNewsGeoana, premierul lui Lazaroiu

Geoana, premierul lui Lazaroiu

Mircea Geoana

Chiar daca USL va castiga alegerile, Sebastian Lazaroiu nu il vede tot pe Victor Ponta premier. Mai mult, consilierul prezidential spune ca Mircea Geoana ar fi ”o varianta mai buna” decat Ponta.

Sebastian Lazaroiu baga batul prin gardul USL-ului: Geoana ar fi mai bun de premier decat Ponta

In opinia lui Lazaroiu, Ponta si-a creat singur problemele: ”Stiind si atmosfera din PSD, pot sa dau ca 100% sigur acest lucru. Poti sa-l pui premier, dar patru ani nu va avea nicio usa deschisa la Bruxelles. Domnul Ponta are problema plagiatului – in occident e fatal acest schelet din dulap – si credibilitatea facuta praf. Vine Liviu Dragnea, Miron Mitrea, vor si ei, Mircea Geoana. Nu cred ca majoritatile stau intr-o persoana”.

Mircea Geoana

Pe de alta parte, Lazaroiu aminteste si ca desemnarea premierului este apanajul lui Traian Basescu, atata vreme cat USL ”e o alianta, nu-i un partid”: ”Una e consultarea, a doua e desemnarea. Desemnarea e atributul presedintelui”. In acest context, consilierul prezidential a apreciat ca Mircea Geoana (care a facut si el greseli, dar nu are ”problemele de credibilitate ale lui Ponta”), ar putea fi premierul uselist potrivit. Varianta i-ar surade lui Geoana, care se considera potrivit sa ocupe orice functie, daca nu ar fi lansata de Lazaroiu, autor cunoscut al unor ”bombite cu venin” aruncate cand si cand asupra USL.

[poll id=”385″]

author avatar
Simona Badulescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger