Cauta

Geoana: Ponta, veriga slaba a USL

Mircea Geoana stie care este cauza scaderii USL in sondaje: proasta gestionare a PSD de catre Victor Ponta.

RAZBUNARE Mircea Geoana arunca in circa lui Victor Ponta toata vina pentru scaderea USL in sondaje (foto: andreicristi.blogspot.com)

Geoana profita de diminuarea procentelor USL, la pachet cu micsorarea cotei de incredere acordata lui Victor Ponta, pentru a-I plati acestuia din urma polita pentru excluderea din PSD si de la conducerea Senatului. “Faptul ca a gestionat atat de prost problemele din PSD, incapacitatea lui de a prelua initiativa politica in raport cu puterea, lipsa de solutii, excluderea mea din PSD, pierderea sefiei Senatului, toti acestia sunt factori care explica diminuarea cotei de incredere a lui Victor Ponta. Din pacate scade si PSD ai USL si asta ii este imputabil lui Ponta pentru ca nu liberalii sunt de vina”, comenteaza acid Mircea Geoana. Acesta avertizeaza si ca USL si-ar putea mentine “trendul de scadere” si asta mai ales din cauza “”verigii slabe” numite Victor Ponta.

Elanul acuzator al pesedistului recent debarcat din presedintia Senatului si exclus din partid din ambitia liderului Victor Ponta este alimentat de situatia din Capitala, unde USL a scazut, in mai putin de doua luni, cu 13 procente, timp in care PDL a inregistrat o spectaculoasa crestere de opt procente. In ceea ce-l priveste pe Ponta, acesta inregistreaza si el o diminuare masiva a increderii acordate de bucuresteni, cota actuala, de doar 10,7%, reprezentand doar jumatate din scorul indicat de sondajelor efectuate in noiembrie: 10,7 la suta fata de 20,9 procente.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version