AcasăNewsGeoana: Ponta, veriga slaba a USL

Geoana: Ponta, veriga slaba a USL

Mircea Geoana stie care este cauza scaderii USL in sondaje: proasta gestionare a PSD de catre Victor Ponta.

RAZBUNARE Mircea Geoana arunca in circa lui Victor Ponta toata vina pentru scaderea USL in sondaje (foto: andreicristi.blogspot.com)

Geoana profita de diminuarea procentelor USL, la pachet cu micsorarea cotei de incredere acordata lui Victor Ponta, pentru a-I plati acestuia din urma polita pentru excluderea din PSD si de la conducerea Senatului. “Faptul ca a gestionat atat de prost problemele din PSD, incapacitatea lui de a prelua initiativa politica in raport cu puterea, lipsa de solutii, excluderea mea din PSD, pierderea sefiei Senatului, toti acestia sunt factori care explica diminuarea cotei de incredere a lui Victor Ponta. Din pacate scade si PSD ai USL si asta ii este imputabil lui Ponta pentru ca nu liberalii sunt de vina”, comenteaza acid Mircea Geoana. Acesta avertizeaza si ca USL si-ar putea mentine “trendul de scadere” si asta mai ales din cauza “”verigii slabe” numite Victor Ponta.

Elanul acuzator al pesedistului recent debarcat din presedintia Senatului si exclus din partid din ambitia liderului Victor Ponta este alimentat de situatia din Capitala, unde USL a scazut, in mai putin de doua luni, cu 13 procente, timp in care PDL a inregistrat o spectaculoasa crestere de opt procente. In ceea ce-l priveste pe Ponta, acesta inregistreaza si el o diminuare masiva a increderii acordate de bucuresteni, cota actuala, de doar 10,7%, reprezentand doar jumatate din scorul indicat de sondajelor efectuate in noiembrie: 10,7 la suta fata de 20,9 procente.

author avatar
Simona Badulescu
297 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai draga prostanacule, nu te mai da dastept acum dupa ce te-ai deconspirat ca agent vechi al lui base.L-ai tradat pe iliescu in 1997, imediat dupa ce a pirdut alegerile, l-ai tradat pe tapulica si te-ai intors spasit la iliescu (nu intelege nimeni cum de te-a primit, poate ca sa-l dai jos in 2005, l-ai tradat pe nastase la alegerile din 2004, l-ai tradat pe antonescu (aici ti-ai data arama pe fata de agent basist, avand ca consilier pe alt agent basist=gushe), ai tradat alianta usl (tradarea se vedea de aici din popor, mai greu de acolo din usl) si acum vii sa tii lectii de (hazn)analist politic.Dute nene la unpr sau nu ai primit ok-ul de la stapan, inca.Esti minus zero barat si guitzi la comanda in ajun la fostii tai coledzi, pai cum vine asta, pana acum erau buni ca te sustineau ca agent a lui base si acum cand in ceasul al 14-lea si-au dat seama cu cine au de-a face iti pute rau de tot, dar bashinescu deloc.Siktir mai trompeta ruginita, iti spune un prmist 91-ist.

  2. Ponta asta e un talalau , se lauda cica e procuror de meserie !!!ha,ha,ha, n-am auzit ca exista meserie de procuror , poate functie. Mai ales ca el a fost procuror la Nastase spagarul, vre-o 2 luni , fara dosare de rezolvat .Deci e o nulitate si in politica si in viata civila.Cand vagabonda prin Paris poate aici”lucra” ceva .Acum sade sub comanda lui Felix turnatorul .

  3. de ce se incearca la toate ziarele din tara dezacreditarea lui ponta intrebare va raspund simplu frica fratilor frica ,sa nu uitam caci daca luam alegerile toti calaii neamului vor plati cu incisoarea lucru care deranjeaza actuali calaii si de aici unde citesti vezi ca ponta o scazut nu o scazut niciun pota nemernicilor hu humereti prin tara si vedeti cu ochii vostri loaze ziaristi de doi lei hu hu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger