AcasăNewsGeoana isi face proiect in afara USL!

Geoana isi face proiect in afara USL!

Mircea Geoana nu s-a lecuit de initiativele personale, neavizate de partid. In contrast cu apatia Opozitiei, el propune un proiect de trecere cu bine prin criza.

Mircea Geoana il trage pe “dracul” Ponta de coada

Pentru initierea unei platforme interne in PSD (critice la adresa conducerii), Mircea Geoana a fost “rasplatit”, nu de mult, cu o suspendare de sase luni din partid. Pe post de bonus, i s-a amintit ca partidul il poate zbura si din presedintia Senatului, daca mai calca mult pe nervii lui Ponta.

Cumintit o vreme, Geoana recidiveaza lansand un proiect “consensualizat politic” de limitare a efectelor crizei. Si asta intr-un moment in care opozitia uselista, cu mic si cu mare, nu se preocupa decat de impartirea primariilor si Consiliilor Judetene intre PSD si PNL, in vederea localelor din 2012.

Politicienii trebuie sa-si bage mintile in cap si sa guverneze bine tara

Profitand de vacanta, USL doarme-n cizmele opozitiei

Nebagat in carti pentru vreo candidatura, Geoana a purces la alcatuirea unui program de traversare a crizei. In care, la loc de cinste, se mentioneaza obligatia tuturor partidelor de “a da drumul din brate clanurilor politico-economice care sifoneaza banii publici”. Asta concomitent cu “intelegerea de catre intreaga clasa politica a gravitatii situatiei”.

Austeritatea bugetara nu poate da rezultate de una singura, trebuie dublata de stimularea unei cresteri economice sanatoase, recomanda in continuare Mircea Geoana. Tot el pledeaza pentru “aducerea de competenta proaspata in politica si in administratie”, pentru “impunerea unor concepte precum buna guvernare, transparenta si responsabilitate” in vederea obtinerii de performanta precum si pentru  “schimbarea” partidelor.

Concluzia trasa de Mircea Geoana: “pentru a trece cu bine uraganul care se apropie, Romania este obligata sa se transforme radical. Si nu pe spinarea celor care nu pot riposta, ci de acolo, de sus, de unde provine sursa raului. Si de unde e asteptata solutia pentru viitor”.

author avatar
Simona Badulescu
712 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce face olteanu’ cind n-are ce face ? Se dezbraca si isi pazeste hainele. Asa si cu Mircea Geoana.

  2. Dupa parerea mea , domnului Geoana , ii lipseste bunul simt .A fost o data pe val , acum doi ani , si a aruncat la cosul de gunoi , munca a doua partide , care l-au sustinut la presedentie . Oare de ce nu a raspuns onest , la intrebarea pe care i-a pus-o , vulpoiul de Basescu , ce a cautat la Sorin Ovidiu Vantu ? Ce consilieri nenorociti o fi avut atunci , nu stiu .Acum , e rasuflat …. In politica , daca nu stapanesti arta de a prinde trenul care trebuie , degeaba il iei pe urmatorul ….Au muncit pentru el , poate sute de mii de activisti , iar el si-a batut joc de aceasta munca . A pierdut trenul , sa stea cuminte la pensie , sa nu cumva sa iasa prin usa din dos a politicii .
    Il rog pe domnul Geoana sa aiba un dram de demnitate , un dram de onoare .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger