AcasăNewsGeoana isi face partid si se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale...

Geoana isi face partid si se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014

Mircea Geoana

Invitat in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica de ProTv, Mircea Geoana a declarat ca nu a renuntat la ideea de a candida la prezidentiale, in 2014. De asemenea, politicianul a spus ca, „in cel mai scurt timp”, isi va lansa un partid. Despre noua formatiune, fostul membru PSD, actualmente senator independent, a spus ca nu va fi, sub nicio forma, „un al doilea UNPR”.

Mircea Geoana

Intrebat daca va candida la presedintie, la alegerile din 2014, Mircea Geoana a raspuns ca nu a renuntat la idee, dar ca va tine cont de rezultatele pe care partidul sau le va inregistra in anul ce vine. „Nu cred ca are cineva vreun semn de intrebare ca nu am abandonat aceasta idee si aceasta speranta. Nu am abandonat-o! (…) Daca voi avea succes in 2012, daca voi putea sa construiesc sau sa reconstruiesc, atunci cred ca sansele pentru 2014 sunt destul de frumoase”, a afirmat fostul social-democrat, potrivit Mediafax.

Mircea Geoana a mai declarat ca va lansa „in cel mai scurt timp” un nou partid. „Am fost pus in fata unei situatii si, cred, in fata unei oportunitati de a construi ceva. Eu am spus, la finalul acelui faimos Comitet Executiv (al PSD-n.r), «adio tovarasi!» acelor care consider ca nu mai au nimic comun cu mine, daca au avut vreodata, dar am spus si «pe curand prieteni!», pentru ca sunt convins ca ne vom reintalni cu foarte multi dintre colegii de buna calitate – partea sanatoasa a PSD, de la liberali, partea sanatoasa de la alte partide, partea sanatoasa de la alte partide care nu sunt parlamentare si care in acest moment simt nevoia de a se aduna sub un alt stindard”, a mai spus Geoana.

„Sub nicio forma nu vom fi un al doilea UNPR”

Despre noua formatiune, fostul PSD-ist a declarat ca nu va fi, sub nicio forma, „un al doilea UNPR„. „Sub nicio forma, sa presuspunem ca vom avea suficient de mult succes, suficient de multi parlamentari, vorbesc de actualul parlament, nu de viitorul parlament, suficient de multa simpatie din partea opiniei publice, sub nicio forma nu vom fi un al doilea UNPR„, a tinut sa precizeze Mircea Geoana.

In cadrul aceleiasi emisiuni, senatorul independent a lasat sa se inteleaga ca e convins ca multi dintre fostii sai colegi ii vor fi alaturi, la un moment dat. „Sunt convins ca un numar mare, daca nu majoritatea celor care sunt astazi in PSD vor fi alaturi de mine intr-o formula sau in alta”, a mai spus Geoana.

243 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger