AcasăNewsGeoana isi duce scaunul de la Senat la Curtea Constitutionala

Geoana isi duce scaunul de la Senat la Curtea Constitutionala

A fost nevoie de excludere ca Mircea Geoana si social-democratii sa aiba, in sfarsit, o strategie comuna: contestatia la Curtea Constitutionala.

Mircea Geoana se agata cu disperare de functia de presedinte al Senatului

Desi au avut parte de un divort plin de scantei, care ar umple de invidie toata suflarea mondena a tarii, Mircea Geoana si “tovarasii”carora deunazi le spunea “adio” isi vor uni destinele cu ajutorul CCR. Si asta pentru ca Geoana tine mortis sa conteste hotararea prin care a fost schimbat din fruntea Senatului , iar social-democratii vor sa-si parasca adversarii ca le-au furat jucaria. “Daca presedintia Senatului, pe baza votului din plen, ajunge la Putere, ne vom adresa CCR si vom vedea ce se va intampla atunci”, a precizat senatorul PSD Dan Sova, la putin timp dupa ce Geoana anuntate ca depune si el contestatie tot la Curtea Constitutionala.

Se agata de scaun

Pana sa hotarasca judecatorii daca a fost sau nu incalcate legile si regulamentele, Mircea Geoana a propus inghetarea procesului de suspendare. Cica din motive economice, ca sa nu se inflameze pietele exeterne. “Opozitia a inceput o destabilizare si a primei functii in stat si celei de-a doua functii in stat. (…) Orice element de instabilitate politica alimenteaza nervozitatea pietelor si face situatia noastra si mai delicata”, a sustinut Geoana, care, desi tine cu dintii de fotoliul de presedinte al Senatului, este dispus oricand sa paraseasca biroul. “Era al lui Ceausescu pe vremea lui, cred ca are si demoni pe undeva”, considera fostul pesedist. n

Lazaroiu l-ar lasa pe Geoana la butoane

Sebastian Lazaroiu

Nu ar fi razbunare mai dulce pentru cei de la Putere decat sa-l tina pe Mircea Geoana lipit de scaunul pe care si-l doreste cu atata ardoare. O spune Sebastian Lazaroiu, care ii sfatuieste pe democrat-liberali sa nu-l schimbe pe fostul pesedist de la sefia Senatului. „Cred ca lacomia n-ar trebui sa-i faca pe cei din Coalitie sa nu vada avantajele mentinerii lui Geoana in fruntea Senatului. E sigur ca el nu va mai bloca legi de acum inainte”, a conchis Lazaroiu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
194 afisari

4 COMENTARII

  1. Dute papagalule, mascariciule, ce, nu te mai primeste acasa „Mihaela ,iubita mea” esti penibil,cum te tii agatat de scaunul de presedinte al senatului, TU, nu esti bun de nimic,daca aveai valoare erai presedintele Romaniei .Dute la Dabuleni sa cultivi pepeni. Ma uit la TV, si-i vad pe taranii din Dabuleni ,ce agitati sunt ,si ce amenintari aduc USL-ului, ca nu mai castiga pentru ca nu vor mai vota ei!!!Chiar daca nu voteaza tot jud Dolj, nu conteaza, daca erati isteti va vindeati pepenii, treaba la care va pricepeti mai bine, dar se pare ca sunteti la fel ca Geoana.

  2. METODELE FOLOSITE DE PSD SUNT DEPLORABILE.PANA LA URMA ALTII AU DEVALIZA TARA.ECONOMIA,INDUSTRIA,TOT,SI NU AU PATIT NIMIC.UN PARTID TOTUSI NU E O TARA

  3. Cum asa ceva? tradatorul geoana isi permite sa le duca celor de la Cur tea Constipationala scaunul sau din dimineata cand a pierdut sefia Senatului.Va dati seama ca magistratii aia vor fugi de atat miros maroniu.De ce geoana nu a facut plangeri peste tot atunci cand basescu l-a furat la alederi?,oare pentru ca au lucrat mana in mana si sold la sold.Atunci, pentru a treia oara, s-a vazut clar ca geoana era un simplu agent instruit de base si consiliat de sluga lui base=gusha, in asa fel ca sa nu cumva diferenta prea mare de voturi sa nu fie compensata cu voturile furate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger