AcasăNewsGeoana: In PSD se pregateste schimbarea lui Ponta

Geoana: In PSD se pregateste schimbarea lui Ponta

Desi nu dadea semne, Mircea Geoana are vocatie de vizionar. De cand social-democratii l-au lasat fara functie, senatorul este bantuit de “schimbarile spectaculoase”care vor aparea pe scena politica.

Mircea Geoana spera ca Victor Ponta sa fie mazilit de partid cat mai curand

“Nu as vrea sa exclud posibilitatea unei explozii politice mai mari la inceputul anului viitor pe intreaga scena politica. (…) Eu vad si posibilitati de reconfigurare destul de spectaculoase a scenei politice romanesti in aceasta primavara”, a declarat fostul presedinte a Senatului, convins fiind ca el va fi unul dintre “cei mai influenti oameni politici din Romania”. Asa cum era de asteptat, prorocirile nu puteau ocoli social-democratia, Mircea Geoana simtind nevoia sa bage niscaiva fitile in PSD. „Sunt discutii tot mai agresive si tot mai vocale in partid, cu privire la un congres extraordinar de inlocuire a domnului Ponta”, a afirmat Geoana, precizand ca USL se va confrunta cu o scadere dramatica in sondaje. „Va exista un moment de inflexiune, daca scorul de la USL va fi doua luni de zile sub 50%, in mod clar vor incepe discutii in PNL si-n PSD”, a conchis Geoana.

Nastase sta in banca lui

Adrian Nastase

Ca sa puna capat speculatiilor privind ambitiile sale politice, Adrian Nastase a precizat ca nu mai este tentat de functii politice. “Un raspuns categoric, in sensul ca nu doresc aceste functii, era necesar, in primul rand pentru cei care doresc sa creeze fisuri in PSD sau in USL”, a afirmat Nastase, mentionand ca nu va prelua “viitorul post de prim-ministru de la Victor Ponta, functia de presedinte al partidului – de la acelasi – sau pe cea de candidat la presedintie in dauna lui Crin Antonescu”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger