AcasăNewsGeoana il da in judecata pe ministrul Eugen Nicolicea

Geoana il da in judecata pe ministrul Eugen Nicolicea

Senatorul Mircea Geoana a anuntat, sambata, ca il va da in judecata pe Eugen Nicolicea, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.

Decizia vine dupa ce Nicolicea l-a acuzat pe Geoana ca a incasat 40.000 de euro pentru ca actualul ministru sa fie exclus din Partidul Social Democrat in 2008.

Intr-o interventie telefonica avuta la B1 TV, Geoana a precizat ca cele afirmate de Eugen Nicolicea „reprezinta cea mai mare minciuna si inventie pe care am auzit-o vreodata”.

„De cinci ani am accept fara sa reactionez la frustrarile permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot sa inteleg si lunga suita de calomnii si neadevaruri pe care le-a spus despre mine, dar de aceasta data vreau sa fiu extrem de clar. Daca are intrebari cu privire la modul in care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepresedintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la sedinta de atunci a organizatiei”, a declarat Mircea Geoana.

Senatorul a precizat ca il va da in judecata, pentru calomnie, pe ministrul Eugen Nicolicea si ca banii obtinuti de la acesta, in urma procesului, ii va dona unei Organizatii Non-Guvernamentale.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger