AcasăNewsGeoana face politica pe YouTube

Geoana face politica pe YouTube

Ramas pe cont propriu, Mircea Geoana centreaza si tot el da cu capul

Dupa “autointerviul” pe care si l-a postat pe site in decembrie 2010, Mircea Geoana recidiveaza. Tot pe net, dar pe YouTube de aceasta data.

Ramas pe cont propriu, Mircea Geoana centreaza si tot el da cu capul

Chiar daca este ridicola, metoda ii permite lui Geoana sa raspunda la intrebari pe care nimeni nu i le pune, in speranta ca astfel ramane in actualitate. Pentru accentuarea senzatiei, sau doar pentru a se simti el bine de sarbatori, Mircea Geoana a tinut sa-i asigure pe eventualii interesati: “Pentru cei care se intreaba ce am sa fac in 2012 si ce am sa fac in anii care vin, am sa va dau un raspuns extrem de simplu si de clar, am sa continui sa ma bat (…) Vreau sa anunt acum, la inceput de 2012 ca voi lansa o miscare profesionista in urmatoarele cateva saptamani”. Scopul: schimbarea “mai profunda, mai adevarata” a intregului sistem romanesc, operatiune pe care Mircea Geoana o trece, nu se stie de ce, in contul sau: “acest lucru este obligatia mea”.

Iar cum fostul lider PSD a precizat ca nu va accepta in miscarea sa decat “oameni seriosi, competenti si cu frica de Dumnezeu”, inseamna ca, de frica flacarii violet, Geoana incearca sa inhame Divinitatea la noul sau proiect politic.

author avatar
Simona Badulescu
159 afisari

1 COMENTARIU

  1. Geoana face treaba daca vin langa el oameni cinstiti nu ca ceice stiau demult ca nu castiga alegerile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger