AcasăNewsGeoana, exclus de PSD ca sa-l inlocuiasca pe Boc?

Geoana, exclus de PSD ca sa-l inlocuiasca pe Boc?

Mircea Geoana

Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala a PSD l-a judecat in absenta pe Mircea Geoana, votand, in final, pentru excluderea acestuia din partid.

Mircea Geoana a ajuns la sediul PSD din Kiseleff dupa ce Comisia de Arbitraj hotarase deja excluderea lui

Cand a preluat sefia PSD, Victor Ponta a promis ca nu va copia metehnele predecesorilor. In timp, Ponta a dovedit ca poate fi mai prefacut decat Geoana si mai necrutator decat Nastase. „Ori Geoana, ori eu. Daca decizia nu va fi confirmata de forurile de conducere, demisionez”.  In felul acesta si-a fortat Ponta colegii sa-i tina isonul. Santajul este identic cu cel utilizat de Mircea Geoana in noaptea in care, la Hotelul Confort, s-a decis sacrificarea lui Adrian Nastase. „Ori Nastase, ori eu”, a fost mesajul care i-a convins atunci pe pesedisti sa se dezica de fostul premier. Asa cum a dat rezultate in 2006, amenintarea a functionat perfect si in 2011. Prin urmare, desi nu a explicat concret ce i se imputa lui Mircea Geoana, limitandu-se doar sa precizeze ca este vorba de „chestiuni interne”, Dan Sova, presedintele CNAIM a PSD, a semnat condamnarea presedintelui Senatului.

De la statutul de renegat la cel de prim-ministru

In timp ce la PSD scandalul era inca in toi, conservatorul Ion Minca, liderul PC Constanta, arunca pe piata un scenariu uluitor: Mircea Geoana premier. „Am fost in urma cu doua saptamani la Milano, la invitatia prefectului de la Milano. Stand de vorba cu cateva persoane acolo, poate nu ma credeti, mi s-a spus ca urmatorul prim-ministru in Romania va fi Mircea Geoana”, a povestit Minca. Pana sa apuce Geoana sa pupe nominalizare de la Traian Basescu, reprezentantii UDMR , mai realisti din fire, au anuntat deja ca se alinieaza la startul cursei pentru sefia Senatului. „Este liber la lupta”, a conchis liderul grupului UDMR din Senat, Fekete Andras Levente.

Robert Negoita o ia pe urmele lui Geoana

Profitand de reuniunea CNAIM, Organizatia PSD Sector 3 a solicitat membrilor Comisiei excluderea din partid a vicepresedintelui Robert Negoita. Social-democratul este  acuzat de colegii de partid ca ar fi pus la conducerea PSD Sector 3 persoane excluse din partid pentru colaborare cu PDL.

[poll id=”138″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
816 afisari

1 COMENTARIU

  1. E UN EXEMPLU CLAR DEANULARE AL VALORILOR
    GEOANA……EDUCAT,CIVILIZAT,DIPLOMAT,MANIERAT,ARE DISCURS,E BINE CRESCUT.
    EU NU L-AM AUZIT PE MULTI VORBIND CA EL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger