AcasăNewsGeoana, despre alegerile europarlamentare: Este un moment de rascruce pentru Europa si...

Geoana, despre alegerile europarlamentare: Este un moment de rascruce pentru Europa si Romania

Mircea Geoana a mers duminica la vot, impreuna cu sotia si fiica sa, la Liceul Jean Monnet. Acesta a declarat la iesirea din sectie ca romanii trebuie sa vina la vot pentru ca o Europa puternica inseamna o Romanie puternica.

Senatorul PSD Mircea Geoana a spus ca s-a prezentat la urne in primul rand cu gandul la fiica sa, Ana Maria, care duminica a votat pentru prima data.

„Stiu ca azi nu avem voie sa facem incurajari explicite electorale, dar imi doresc foarte mult ca cei care pana acum nu au votat la alegerile pentru Parlamentul European sa vina la vot si sa voteze cu cei pe care ii considera cei mai buni. Este un moment de rascruce si pentru Europa si pentru Romania”, a declarat Geoana, citat de antena3.ro.

Totodata, Geoana a transmis un gand de liniste si pace pentru Ucraina, subliniind ca „nu ne este indiferent ce se intampla la granitele noastre”. „Sper ca si marea putere de la rasarit sa ii lase sa isi faca alegerile prezidentiale in liniste”, a mai spus Mircea Geoana, care a transmis un mesaj tuturor romanilor, spunandu-le ca o Europa puternica inseamna o Romanie puternica.

De asemenea, fiica acestuia, Ana Maria Geoana, a    spus ca a venit foarte hotarata la vot.

Ana Maria Geoana a spus ca nu a avut emotii pentru primul sau vot, pentru ca stia ce vrea sa voteze si a venit destul de hotarata. Ea a declarat ca europarlamentarul ideal ar trebui sa cunoasca foarte bine interesele tarii si ar trebui sa stie cum sa se exprime in Parlamentul European, ca sa obtina ce este mai bun pentru Romania.

Foto: cotidianul.ro

author avatar
Alina Costache
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger