AcasăNewsGeoana agita balta USL

Geoana agita balta USL

Mircea Geoana prevesteste probleme “amplificate la cub” pentru fostul sau partid. Cauza: desemnarea candidaturilor USL pentru alegerile locale.

Mircea Geoana de abia asteapta sa manance coliva USL-ului

Situatia ii convine fostului lider social-democrat, care abia asteapta sa pescuiasca ceva membri pentru formatiunea mult visata. “Perioada desemnarilor de candidati este extraordinar de agitata in viata oricarui partid. Daca se va merge pe o lista comuna, cum am auzit ca a spus domnul Ponta, asta inseamna ca trei partide – PSD, PNL si PC – vor avea o problema amplificata la cub cu aceasta tensiune a desemnarii de candidati”, explica Mircea Geoana.

Uselistii, pe vremea cand amicitia dintre PSD si PNL nu era tulburata de impartirea cascavalului

Tot el sustine ca “resursa umana eligibila” ramasa pe dinafara listelor electorale l-ar putea lasa cu ochii-n soare pe Victor Ponta, la pachet cu USL cu tot: “Exista riscul, din perspectiva PSD sau USL, caci e o oportunitate din perspectiva altora, ca foarte multa resursa umana eligibila sa se exprime diferit si sa apara forme de migrare”.

USL, echivalat cu nava “Titanic” inainte de scufundare

Nici daca ramane in vatra partidului, soarta acestei “resurse” nu va fi mai buna. “Ca sa aiba o lista completa pentru alegerile locale, un partid mare are nevoie de 42.000 de candidaturi, dintre care eligibile sunt 30%. Inchipuiti-va ce va insemna ca, in loc sa ai 40.000 de pesedisti, 40.000 de liberali, va trebui sa pui 40.000 cu totii. Va fi ca pe Titanic, cand se vor bate pe barcile de salvare”, a rasucit Geoana cutitul in rana fostilor sai colegi de partid. Chiar daca recunoaste ca este direct interesat de modul in care vor evolua treburile in PSD, profetia lui Mircea Geoana nu face decat sa intareasca zvonurile referitoare la cresterea tensiunii in USL. O uniune politica in care se stie ca PSD si PNL se cearta de multa vreme pe candidaturi, fiecare partid dorind sa traga cat mai multa spuza pe turta sa.

author avatar
Simona Badulescu
682 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnule Geoana NU MAI VORBI PROSTII .Este mai indicat sa taci.Nciodata n-o sa mai fii ce ai fost,pentru ca nu esti in stare.vorbesti numai ca sa ranesti fosti colegi.taci.taci .taci.

  2. GEOANA are dreptate ,asteptam cu toti prima miscare alui sisa-i vedem programul ,daca ne convine multi o sa ne urcam in barca lui

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger