AcasăNewsGeoana aduce salariile inapoi pesedistilor lui Ponta

Geoana aduce salariile inapoi pesedistilor lui Ponta

Mircea Geoana se pregateste sa lase USL-ul cu greva-n aer la Senat

Mircea Geoana calca pe urmele lui Teodor Melescanu si reda Coalitiei guvernamentale rolul de majoritate la Senat.

Mircea Geoana se pregateste sa lase USL-ul cu greva-n aer la Senat

Senatul este singura ratiune a grevei Opozitiei, aceasta fiind Camera unde Puterea este legata la gard. Deputatii, in schimb, se pot oricand lipsi de alesii USL, fapt demonstrat deja. Ca atare, odata deblocat Senatul, USL se va trezi in ofsaid. Prima mutare in acest sens a fost deja facuta, prin numirea liberalului Melescanu la SIE. Coincidenta sau nu, la nici doua ore dupa inscaunarea noului sef la SIE, pe holurile Parlamentului se pomenea despre cateva noi “achizitii” antamate de Putere din randurile Opozitiei, printre care vreo doi senatori. Mult mai prudente ca de obicei, sursele din tabara guvernamentala nu au dat si nume, ca nu cumva respectivii, deconspirati inainte de vreme, sa fie intorsi din drum.

Platforma compatibila cu Puterea

Valul discretiei nu are insa cum sa-l acopere pe Mircea Geoana, senatorul care oricum se scalda intre doua ape de cand a fost exmatriculat din PSD. Un Geoana care, omeneste vorbind, nu are cum sa-si ierte fostii colegi, motiv pentru care a si asigurat de vreo doua ori cvorumul in timpul grevei USL. Asa a facut si marti, la confirmarea lui Melescanu, care probabil ca asta si astepta de la fostul sau protejat (in anii 90, Geoana a fost purtator de cuvant si sef de cabinet in MAE, pe vremea cand Melescanu dirija ministerul). Mircea Geoana nu vrea insa sa-si strice de tot staiful, inregimentandu-se brusc in UNPR sau PDL. Ca urmare, va avea grija ca miscarea sa platforma sa fie compatibila cu proiectele sustinute de Guvernul Ungureanu, astfel incat sustinerea Puterii sa decurga de la sine. Odata cu replierea lui Geoana, parlamentarii USL vor cam fi nevoiti sa revina la lucru, moment asteptat de PSD cu nerabdare. Nu de alta, dar multi social-democrati de abia asteapta sa-si poata cheltui cum vor ei solda parlamentara, fara “consultanta” lui Victor Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
864 afisari

3 COMENTARII

  1. GEOANA ESTE TIPUL DE COARDA MASCULUINA CARE A LUAT UN CIOCAN IN CAP. NEDUIMIRIT CAUTA CIOLANUL PIERDUT SI CONFORTUL DE CARE DUCE LIPSA ACUM

    • Cat esti de inteligent. Spune ce ai face tu in locul lui Geoana ? Pentruca sincera sa fiu nici eu nu m-as alinia dorintelor si actiunilor absurde ale opozitiei. Ce zici, el nefiind in greva parlamentara (odihna pe banii statului) sugerezi ca ar trebui sa se conformeze indicatiilor lui Ponta ? Eu zic ca procedeaza foarte bine. Nu e de partea nimanui. Cand i se pare ca e un lucru corect voteaza, cand nu, nu voteaza, indiferent ca e vorba de Putere sau Opozitie. Nu stiu ce ciolan crezi tu ca cauta Geoana pentruca deocamdata e printre foarte putinii politicieni care nu au putut fi acuzati de acte de coruptie sau de contracte avantajoase cu statul sau fraude din bugetul statului, asa cum e cazul la Nastase, Ponta, Sova, Negoita, baronii locali si multi multi altii din PSD. La fel si la celelalte partide politice.

  2. Bine a facut ex-presedintele PSD Mircea Geoana ,,Totul se plateste inapoi odata si odata ,nu ramin neplatite politele la PSD si la Ponta „aceasta este opinia lui Romanul Simplu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger