AcasăNewsGeoana aduce DNApocalipsa in PSD

Geoana aduce DNApocalipsa in PSD

Dupa o lunga absenta, Viorel Hrebenciuc revine in forta in atentia mass-media. Nu pentru cine stie ce isprava politica, ci pentru ca este cercetat de DNA.

Viorel Hrebenciuc

Seaca, informatia suna asa: intr-un dosar disjuns din cel care il priveste pe Ioan Niculae, Viorel Hrebenciuc si colegul sau de partid Robert Negoita sunt cercetati pentru trei infractiuni: fals in inscrisuri, spalare de bani de si folosire a influentei sau a autoritatii politice.

Robert Negoita

Fapte despre care procurorii DNA sustin ca au fost comise de cei doi pesedisti impreuna cu Gheorghe Teodorescu (de la INSOMAR) si oamenii de afaceri Sebastian Ghita si Emilian Dinescu. Iar cauza in care este implicat Hrebenciuc este sora buna cu speta care l-a dus deja pe alt coleg de partid, presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, in fata instantei, pe motiv ca i-a cerut lui Ioan Niculae, folosindu-si influenta si incalcand legea, un milion de euro pentru campania lui Mircea Geoana, la prezidentialele din 2009. Iar odata pomenit numele lui Mircea Geoana, se cheama ca am ajuns la numitorul comun al celor doua cauze, disjunse de procurorii DNA, dar turnate procurorilor la gramada taman de fostul prezidentiabil al PSD.

Eminenta cenusie, infundata de Prostanac

Mircea Geoana le plateste pesedistilor „nota“pentru excludere

Ca sa inteleaga toata lumea, trebuie sa ne intoarcem in toamna lui 2011, cu putin inainte de excluderea lui Mircea Geoana din PSD. Mai exact, la momentul in care pesedistii au aflat ca Geoana, chemat si el la DNA, s-a pus la adapost dandu-si in gat colegii. Singurul nume pomenit atunci a fost cel al lui Bunea Stancu, dar anumite indicii duceau si spre Viorel Hrebenciuc. Banuielile de atunci s-au transformat in certitudini astazi, cand fosta “eminenta cenusie” este obligata sa dea cu subsemnatu’ in fata procurorilor, pentru invinuiri grele. O alta dovada ca Geoana a sapat cu gratie groapa pentru colegii sai de partid se gaseste, negru pe alb de aceasta data, in rechizitorul inaintat de procurori in procesul in care inculpat este si Bunea Stancu. Unde scrie ca Geoana a sustinut, la DNA, ca nu intra in atributiile (de partid – n.r.) pe care le aveau Hrebenciuc si Bunea Stancu „sa se ocupe de atragerea si strangerea de resurse financiare pentru campania electorala din 2009”.  Favorabila la prima vedere, declaratia practic ii baga la apa pe cei doi, din moment Bunea a fost interceptat cand ii cerea bani lui Nicolae. Fara ca acest lucru sa intre in atributiile sale …

Ministrul Ionut Bazac nu sufla in fata lui Bunea

Din pacate pentru el, Gheorghe Bunea Stancu a fost interceptat si cand se lauda ca-i are “la ascultare” pe unii dintre ministri: “Ionut? (Bazac – nota procurorilor). Bai, el beleste (expresie triviala – np). Daca el o strambeaza cu mine nu dureaza o saptamana si-i retrag sprijinul politic. Si daca m-a bagat in vreun scandal il schimba in doua zile”.

author avatar
Simona Badulescu
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger