AcasăNewsGeoana a vandut “mucenicii” PSD pe argintii DNA

Geoana a vandut “mucenicii” PSD pe argintii DNA

Ca sa se puna la adapost, Mircea Geoana se pare ca ar fi dat pe goarna, la DNA, faptele de arme ale fostilor sai colegi.

Geoana este banuit de pesedisti ca i-a dat in gat la DNA

Dincolo de bazaconiile statutare, invocate odata cu excluderea sa din PSD,  cel mai grav cap de acuzare in cazul lui Mircea Geoana il  reprezinta tradarea. Sau mai bine zis de turnatoria, avand in vedere ca fostul social-democrat si-a aranjat ploile la DNA, dandu-si in gat colegii de partid. Concret, la ultima vizita pe care a facut-o la DNA, fara avocat, Geoana se pare ca a dat tot din casa, bagand la apa nume grele social-democrate. La schimb, fostul presedinte al Senatului a primit garantii ca nicio acuzatie de coruptie nu-i va umbri viitorul politic. Promisiune onorata in parte, daca tinem cont de faptul ca in dosarul privind finantarea campaniei prezidentiale din 2009 au fost vehiculate doar numele afaceristului Ioan Niculaie si al presedintelui CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu, pe Geoana procurorii “uitand”sa-l intrebe de sanatate.

L-au prins ca a trisat

Ca Geoana s-a inscris de bunavoie in promotia DNA “toarna doar cu buletinul” a ajuns rapid la urechile conducerii PSD. De aici si vehementa cu care Victor Ponta si alti lideri marcanti ai formatiunii au cerut schimbarea lui din fruntea Senatului si, ulterior, excluderea din partid. Cum insa acest motiv nu putea fi facut public, pesedistii au preferat inventeze tot felul de scuze legate de agende personale, vizite in America etc.

Se crede Mama Omida

1DECEMBRIE - “National” a scris in exclusivitate despre promotia lansata de procurorii anticoruptie “torni doar cu buletinul”

Ramas fara de partid si fara de functie, Mircea Geoana isi omoara timpul cu profetii politice. “Eu anticipez ca in cateva luni de zile nu o sa avem nici pe domnul Ponta, nici pe domnul Antonescu conducand partidele lor, asa cum nu cred ca il vom mai avea pe domnul Emil Boc prim-ministru. Aceasta este prognoza mea pentru 2012”, a declarat Geoana.

author avatar
Toni Matei
1.784 afisari

2 COMENTARII

  1. Eeeeeeeee, se pare ca „prostancu” nu e asa prost, sau poate e prost de gura si se clateste cu apa de gura recomandata de putere DNA. Si se pare ca „razbunarea arma prostului’ nu isi are locul si aici, cred ca ar merge m-ati parlit va ard. La asa o cloaca si la o asa conducere nu avem ce sa le cerem, doar sa ii bagam la „220” pana prind culoarea mortului.

  2. „Ca Geoana s-a inscris de bunavoie in promotia DNA “toarna doar cu buletinul” a ajuns rapid la urechile conducerii PSD.”
    Asta inseamna ca turnatoria functioneaza si in sens invers, de la DNA catre partide, caci altcineva nu putea nimeni sa o faca. O fi el prostanac, dar nu idiot, ca sa se dea singur in primire. Gestul este laudabil, mai ales ca japitele pesediste trebuie sa dispara din politica, in frunte cu licheaua aia batrana de Iliescu si guzganul Hrebenciuc. Idem clanul Ponta-Daciana-tata socru Sarbu. Se pregateste PNL, urmeaza PDL si bozgorii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger