AcasăNewsGeneralul Oprea, in inspectie la USL

Generalul Oprea, in inspectie la USL

Acum, ca a devenit membru cu acte al USL, presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a considerat ca este momentul sa se aseze la aceeasi masa cu Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Gabriel Oprea vrea sa fie sigur ca uneperistii nu vor fi pacaliti de pesedisti

Rezervele in ceea ce priveste loialitatea UNPR, exprimate atat de liberali cat si de pesedisti, precum si disputele generate de pretentiile electorale ale progresistilor, l-au determinat pe Gabriel Oprea sa participe la intalnirea saptamanala a USL.

Potrivit unor surse social-democrate, presedintele UNPR   nu a cautat atat sa restabileasca pacea in USL, ci a vrut mai de graba sa se asigure ca parlamentarii lui nu vor fi lasati de caruta. „Sunt organizatii in care exista probleme serioase, pentru ca aici au avut loc meciuri urate intre liberali si uneperisti sau pesedisti si uneperisti. Cel mai probabil se va incerca <<detasarea>> alesilor UNPR in alte zone”, ne-au mai declarat sursele mentionate anterior. Cel mai cunoscut exemplu in acest sens este cel de la Olt, unde senatorul UNPR Ion Toma (fost lider social-democrat) se afla la cutite cu conducerea filialei locale a PSD.

La fel de prost sta treaba si in Calarasi, presedintele Consiliului Judetean, liberalul Raducu Filipescu, aflandu-se, la randul lui, in conflict deschis cu senatorul UNPR Vasile Nedelcu, fost membru PNL la baza. Din urma vine tare si judetul Iasi, primarul pesedist Gheorghe Nichita transmitand deja la centru ca nici nu vrea sa auda de candidatura progresistului Tudor Ciuhodaru (fost PC, fost PSD etc). Cu un asa „meniu” bogat, e greu de crezut ca uselistii vor reusi sa se impace pana in alegeri si nu se vor sabota intre ei.

author avatar
Adelina Ionicel
588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger