Cauta

Generalii au umerii prea ingusti pentru atatea stele: Dati drumul la maresali!

Ofiterii de cel mai inalt rang din M.A.I., M.Ap.N. si Servicii au deja umerii prea ingusti pentru ploaia de stele abatuta asupra lor.

Lucian Pahontu - SPP. General cu patru stele

Cel putin oficial, Romania nu se afla in razboi, in afara de cel de gherila cu criza mondiala. Si, dupa stiinta, noastra, nici nu sunt semne ca vom intra prea curand. Cu toate astea, „fabrica de generali” functioneaza la capacitate maxima, desi merge de mult pe stoc.

Marcel Opris - STS. General cu patru stele

Iata insa ca o noua ploaie de stele s-a abatut asupra a puzderie de sefi din Armata, Politie sau Servicii. Pentru unii dintre ei, ca directorul SPP si cel al STS situatia devine deja dramatica. Lucian Pahontu si Marcel Opris au ajuns generali cu patru stele si chiar nu mai au loc pe epoleti. Practic, ei nu mai pot fi avansati decat … maresali, caci stelele de general s-au terminat!

Intedenta sa traiasca!

Maria Lupu - MApN. General cu doua stele

Bineinteles, la Ministerul Apararii s-au dat din nou grade de general „fara numar”. Astfel, Avram Catanici, Ariton Ionita, Catalin Moraru si contabila sefa  Maria Lupu au devenit generali – maior cu doua stele.

Ilie Botos - MApN. General cu trei stele

La trei stele au ajuns fostul procuror- sef Ilie Botos, seful de la logistica Catalin Zisu, cunoscut si drept dusmanul lui Gigi Becali, Fanica Carnu si Valeriu Nicut. Iar Ion Oprisor a avansat la gradul de general cu patru stele. Maximum am spus!

Garda lui Basescu a primit doua stele

Gabriel Cretu - SPP. General cu doua stele

Cum incurcate sunt caile Domnului, sirul de boroboate facute in acest an de sepepisti le-a adus  sefilor acestora numai avansari la exceptional. Directorul adjunct Gabriel Cretu si Cristian Cioc, omul aflat in permanenta langa presedinte sunt acum generali- maior cu doua stele. Costin Nedelea a devenit general de brigada, iar seful Lucian Pahontu, general cu patru stele. La fel ca si colegul de la STS, Marcel Opris.

Pana la adanci batraneti…

Aurel Vladulescu - MAI. Chestor sef

Pe 30 noiembrie, pana si in ograda lui Igas am vazut politisti fericiti. Sigur, doar sefii. Danut Tudor si Aurel Vladulescu au ajuns chestori sefi, iar Ioan Buda, Lucian Muntean, Niculae Marinescu, Bogdan Ivanescu si Ioan Taut, chestori de politie. Mai mult, prin Ordonanta de Urgenta s-a modificat statutul politistului, dar doar in sensul ca nenumaratii chestori de la Interne sa poata ramana pe functii pana la varsta de 62 de ani, cu sapte ani mai mult ca pana acum!

[poll id=”152″]

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version