AcasăNewsGeneralii au umerii prea ingusti pentru atatea stele: Dati drumul la maresali!...

Generalii au umerii prea ingusti pentru atatea stele: Dati drumul la maresali!

Lucian Pahontu

Ofiterii de cel mai inalt rang din M.A.I., M.Ap.N. si Servicii au deja umerii prea ingusti pentru ploaia de stele abatuta asupra lor.

Lucian Pahontu - SPP. General cu patru stele

Cel putin oficial, Romania nu se afla in razboi, in afara de cel de gherila cu criza mondiala. Si, dupa stiinta, noastra, nici nu sunt semne ca vom intra prea curand. Cu toate astea, „fabrica de generali” functioneaza la capacitate maxima, desi merge de mult pe stoc.

Marcel Opris - STS. General cu patru stele

Iata insa ca o noua ploaie de stele s-a abatut asupra a puzderie de sefi din Armata, Politie sau Servicii. Pentru unii dintre ei, ca directorul SPP si cel al STS situatia devine deja dramatica. Lucian Pahontu si Marcel Opris au ajuns generali cu patru stele si chiar nu mai au loc pe epoleti. Practic, ei nu mai pot fi avansati decat … maresali, caci stelele de general s-au terminat!

Intedenta sa traiasca!

Maria Lupu - MApN. General cu doua stele

Bineinteles, la Ministerul Apararii s-au dat din nou grade de general „fara numar”. Astfel, Avram Catanici, Ariton Ionita, Catalin Moraru si contabila sefa  Maria Lupu au devenit generali – maior cu doua stele.

Ilie Botos - MApN. General cu trei stele

La trei stele au ajuns fostul procuror- sef Ilie Botos, seful de la logistica Catalin Zisu, cunoscut si drept dusmanul lui Gigi Becali, Fanica Carnu si Valeriu Nicut. Iar Ion Oprisor a avansat la gradul de general cu patru stele. Maximum am spus!

Garda lui Basescu a primit doua stele

Gabriel Cretu - SPP. General cu doua stele

Cum incurcate sunt caile Domnului, sirul de boroboate facute in acest an de sepepisti le-a adus  sefilor acestora numai avansari la exceptional. Directorul adjunct Gabriel Cretu si Cristian Cioc, omul aflat in permanenta langa presedinte sunt acum generali- maior cu doua stele. Costin Nedelea a devenit general de brigada, iar seful Lucian Pahontu, general cu patru stele. La fel ca si colegul de la STS, Marcel Opris.

Pana la adanci batraneti…

Aurel Vladulescu - MAI. Chestor sef

Pe 30 noiembrie, pana si in ograda lui Igas am vazut politisti fericiti. Sigur, doar sefii. Danut Tudor si Aurel Vladulescu au ajuns chestori sefi, iar Ioan Buda, Lucian Muntean, Niculae Marinescu, Bogdan Ivanescu si Ioan Taut, chestori de politie. Mai mult, prin Ordonanta de Urgenta s-a modificat statutul politistului, dar doar in sensul ca nenumaratii chestori de la Interne sa poata ramana pe functii pana la varsta de 62 de ani, cu sapte ani mai mult ca pana acum!

[poll id=”152″]

author avatar
Catalin Tache
5.514 afisari

8 COMENTARII

  1. acum va bagati si peste generali, bai Tache, aia n o freaca pe scaun ca tine scremadu se sa incropeasca o incercare de articol

  2. Datorita meritelor exceptionale, a muncii intense, pentru combaterea si starpirea infractionalitatii si a crimei organizate, pentru umarul pus la cresterea socialismului si a pupincurizarii conducatorului iubit, se ridica in grad si ia o stea urmatorii;……. Asa merge treba pe la noi, aia mici ii dam afara(restructurare aparatului bugetar) iar pe aia mari ii ridicam in grad, le marim salariile( ca e norma facuta de disponibilizati si bani sunt) si deschidem ceru sa cada stelele pe ei. Si cum era in Asfalt Tango „Hai sictir umflatu dracu” :). In rest numai de bine…..

  3. Dintre toti, singurul care merita cu adevarat este procurorul care l-a eliberat pe Omar Hayssam.

  4. in 1992 dl pahontu era capitan un simplu comandant la o unitate de jandarmi de la baneasa.

  5. Seful mafiei statale portocalii a dat drumul la stele, verzi pe pereti, amestecate cu bule de alcool.Lasa sa-i faca, sa fie cat o armata, ca tot nu mai avem, sa apara si vreo duzina de maresali si un generalissim, adica gradul absolut militar, care sa se numeasca : gradul de STALIN, in amintirea lui.Pentru ca urmeaza un mare razboi mondial sa fie trimisi pentru apararea intereselor tarii=a fost o gluma, tot mamaligarii prosti vor fi carne de tun, o sa vedeti ca nu mai este mult pana la razboi.Iar armata asta neinstruita, lasa si tradatoare va sta in tara sa faca in continuare averi colosale, numai sa nu fie razboi nuclear pentru si ei vor pieri, mai devreme sau mai tarziu.

  6. Acum mi-am dat seama de ce au desfintat stagiul militar obligatoriu,un general avansat dupa decembrie 1989 are o capacitate de a lupta cu un regiment de soldati din armata rusa sau chineza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger